06 / 05 / 2024

Astoria AVM 2014 hedefleri

Astoria AVM 2014 hedefleri

Dünyanın en prestijli markaları ile projeler geliştiren Astaş Holding tarafından 2008 yılında Avrupa’nın en yüksek ikiz atriyumları olarak geliştirilen Kempinski Residences’da yer alan Astoria AVM, altıncı yılında yenilenerek ziyaretçilerini karşılıyor...

Akasya AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

İstanbul Anadolu Yakası’nın gözdesi olan Akasya AVM 2014’ten bu yana hizmet veriyor.  AVM, depolar dahil kiralanabilir toplam 88 bin 861 metrekare alana sahip. Peki onlarca lüks markanın yer aldığı Akasya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte detaylar…

Astoria AVM'de mağazalar ofise dönüyor!

Yaklaşık 10 yıl önce açılan Astoria AVM, bulunduğu bölgede bir heyecan yaratmıştı. İstanbul Esentepe'de konumlanan AVM, ofislerin yer aldığı iki ikiz kuleden oluşuyor.

Esentepe Emekli Subay Evleri'ni Astaş Holding dönüştürecek!

Astaş Holding, Esentepe'de Astoria AVM karşısındaki Emekli Subay Evleri'ne talip. 312 dairelik sitede hak sahipleri ile prensipte anlaştıklarını belirten Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, 500 milyon dolarlık proje planladıklarını söyledi.

Astoria Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Şişli'de bulunan Astoria AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Astoria Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Astoria AVM bayramda kaçta açılır?

Astoria AVM bayramda açık mı?

İstanbul Şişli'de bulunan Astoria AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Astoria AVM bayramda açık mı? Astoria AVM bayramda kaçta açılır?

Trump AVM ayda 800 bin ziyaretçi hedefliyor!

Mecidiyeköy'de metrobüs ve metro ağının kesiştiği noktada yer alan Trump AVM, 2014'te artan rekabete rağmen, ziyaretçi sayısını son bir yılda yüzde 30 artırarak ayda 700 bin seviyesine taşıdı.

Forum AVM'lerine 2 tane daha eklendi!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye’nin en büyük perakende platformu Multi Turkey’i oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de ‘Forum’ adını aldı.

Erzurum ve Magnesia AVM'nin isimleri Forum AVM oldu!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye'nin en büyük perakende platformu Multi Turkey oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de 'Forum' adını aldı.

AVM'lerde rekor harcama yaşandı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ( AYD ) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi 'nin Aralık 2014 sonuçları açıklandı. AVM Endeksi 160 puana ulaştı.

AVM'lerin cirosu 75 milyar TL'ye çıktı!

AVM Ciro Endeksi, Aralık 2014 'te 2009 yılındaki başlangıcından bu yana en yüksek değerine ulaştı. Endeks, yıllık bazda yüzde 10.9 artışla 193 puana yükseldi.

AVM Ciro Endeksi 6 yılın zirvesinde!

AVM Ciro Endeksi, 2014 yılının aralık ayında, 2009 yılındaki başlangıcından bu yana en yüksek değerine ulaştı. Endeks, yıllık bazda yüzde 10,9 artışla 193 puana yükseldi.

AVM Ciro Endeksi 5 yılın en yüksek değerine ulaştı!

AVM Ciro Endeksi, 2014 yılının aralık ayında, 2009 yılındaki başlangıcından bu yana en yüksek değerine ulaştı. Endeks, yıllık bazda yüzde 10,9 artışla 193 puana yükseldi.

AVM Endeksi Aralık ayını rekor puanla tamamladı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Aralık ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre ciro endeksi Aralık 2014'te 2013 Aralık ayına göre %10,9 yükselerek 193 puana ulaştı.

Astoria AVM 2014 hedefleri Haberi

Astoria AVM 2014 hedefleri

Dünyanın en prestijli markaları ile projeler geliştiren Astaş Holding tarafından 2008 yılında Avrupa’nın en yüksek ikiz atriyumları olarak geliştirilen Kempinski Residences’da yer alan Astoria AVM, altıncı yılında yenilenerek ziyaretçilerini karşılıyor. İş yaşamının merkezinde konumlanan Astoria AVM, yenileme çalışmalarının ardından iş dünyasının buluşma noktası olacak.


İstanbul Esentepe’de 2008 yılında kapılarını açan Astoria AVM, 8 aylık renovasyon çalışmalarının ardından, logosunu da yenileyerek ziyaretçileri ile buluşuyor. Yenileme çalışmaları süresince ziyaretçilerini ağırlamayı sürdüren Astoria AVM iş yaşamının tüm gereksinimlerine yanıt verebilecek bir yaklaşım ile hizmet veriyor. 

Astoria AVM’nin iş dünyasının can damarı olan Levent-Mecidiyeköy hattının tam ortasında ayrıcalıklı bir konumda bulunduğunu belirten Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşcı, bölgenin ofis talebini düşünerek AVM girişinin üstünde kalan katları ofislere ayırdıklarını söyledi.


Astoria AVM’nin ziyaretçisi yüzde 50...