17 / 05 / 2024

Astroia AVM toplantı

Astroia AVM toplantı

Astoria AVM’de yapılan yeni düzenlemeleri, basın mensuplarıyla özel olarak paylaşmak üzere, Astaş Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı ve Astoria AVM Genel Müdürü Ümit Teoman’ın katılacağı basın toplantısı 22 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Pandemi sonrasında ofis ve AVM'leri neler bekliyor? 

GYODER Çözüm Platformu'nun beşinci toplantısında ofis ve AVM'lerde pandemi nedeniyle yaşanan gelişmeler değerlendirildi. Toplantıda mevcut sorunlara yönelik çözümler konuşuldu. 

AVM'ler salgında buluşma mekanı ve yaşam alanı oldu!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, ”Pandemi sürecinde AVM’lerin önemi daha net anlaşıldı” dedi. ‘GYODER Çözüm Platformu’nun beşinci toplantısı, ‘Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri’ başlığı altında online olarak gerçekleştirildi.

AVM'ler tarih mi oluyor?

GYODER Çözüm Platformu toplantısında önemli açıklamalar yapan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, "Pandemide alışveriş merkezlerinin hayatımızdaki yerini gördük. AVM'ler sağlık yapılarına eğitim yapılarına dönüşecek gibi düşüncelerin yanlış olduğunu gördük" dedi.

Uzmanlardan AVM'lerin açılmasına ilişkin uyarı: En son açılmalıydı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı ardından açıkladığı normelleşme sürecinde alınan kararlardan biri de AVM'lerin 11 Mayıs'tan itibaren açılmasıydı. Peki uzmanlar AVM'lerin açılmasına ilişkin ne diyor? İşte uzmanların konuya ilişkin görüşleri...

AVM’lerin ortak alanları hizmete açılmayacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan kabine toplantısında normalleşme takvimi gündeme geldi. Toplantıda, AVM’lerin vaka sayısının az olduğu şehirlerden başlanarak açılması ihtimali de değerlendirildi...

TMMOB: İstanbul'daki deprem toplanma alanlarında AVM’ler var!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, İstanbul'da meydana gelen depremler sonrasında basın toplantısı düzenledi. Kurul "İstanbul’da acil durum yolları yetersiz, deprem toplanma alanları üzerinde AVM var" dedi...

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

AVM'lerde kira tepkisi!

AK Parti MYK toplantısı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında dün gerçekleşti. Toplantıda konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AVM’lerde yaşanan ‘kepenk kapatma’ eylemini eleştirdi.

AVM yatırımcılarından ekonomiye destek!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), Geniş Katılımlı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda AVM’ler TL ile kirayı görüşmek için bir araya geldi.

Cevahir AVM’de kira toplantısı!

Cevahir AVM'deki mağaza sahiplerinin dövizdeki artış sebebiyle kiralarını ödeyemez hale geldiklerini belirtmeleri üzerine AVM yönetimi yüzde 20’lik ve 4 aylık güncel kur üzerinden indirim önerdi.

Ölen AVM’ler okula, hastaneye dönüşüyor!

‘Ölen AVM’lerin Dönüşümü ve Yeni Eğitim Yapıları’ konulu Yuvarlak Masa toplantısı GİSP tarafından gerçekleştirildi.

Astroia AVM toplantı Haberi

Astroia AVM toplantı


Astoria AVM zamanın değerini bilenler için yeniden tasarlandı. İstanbul’un buluşma noktası olan Astroia AVM, 22 Nisan Salı günü yenilenen yüzünü gösteriyor.


Bu sene 6. yaşını kutlayan Astoria AVM’de yapılan yeni düzenlemeleri,  basın mensuplarıyla özel olarak paylaşmak üzere, Astaş Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı ve Astoria AVM Genel Müdürü Ümit Teoman’ın katılacağı basın toplantısı 22 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

Yer: Astoria AVM /Esentepe

Tarih: 22 Nisan 2014, Salı

Saat: 10.00 -...