15 / 05 / 2024

astsubaylar sitesi gökdeniz kartaş

astsubaylar sitesi gökdeniz kartaş

Astsubay Sitesi sakinlerinin anlaştığı yüklenici firma olan ortak girişim grubu adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ertaş ise yıkılan.sitenin yerine yapılacak projenin adının Gökdeniz Kartal olduğunu açıkladı.

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi görevlilerinin dava açıp açamayacağını kaleme aldı. Peki konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Sakarya Oto Galericiler Sitesi görücüye çıkıyor!

Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından bugün 2. El Oto Galericileri Sitesi çalışmaları kapsamında "Mimari Projelerin Tanıtımı’ toplantısı gerçekleştirilecek.

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Tataristan Kazan'a cami yapılıyor!

Son dönemlerde Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Kazan bölgesine cami yaptırıyor. İnşaat halinde olan caminin fotoğrafını atan Gökdeniz Karadeniz caminin adının 'Karadeniz Camisi' olacağını belirtti.

Mert Panorama Sitesi Göztepe fiyatları!

Mert Panorama Sitesi Göztepe fiyatları 1 milyon 650 bin liradan başlıyor. Bu yıl mayıs sonunda teslim edilecek olan Mert Panorama Göztepe projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Tekpro İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekpro İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Keleş, Ulaş Gürbüz, Betül Gökdeniz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi çalışmaları hız kazandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Gülsan Sanayi Sitesi görsellik açısından şehrin utandığı bir durum haline geldi, sitenin bulunduğu alanda, şehrin geleceğe yönelik heveslerini kursağında bırakan bir görüntü hakim." dedi

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi taşınacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun’un kanayan yarası olan Gülsan Sanayi Sitesi görsellik açısından şehrin utandığı bir durum haline geldi.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

astsubaylar sitesi gökdeniz kartaş Haberi

astsubaylar sitesi gökdeniz kartaş

Astsubay Sitesi sakinlerinin anlaştığı yüklenici firma olan ortak girişim grubu adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ertaş ise yıkılan.sitenin yerine yapılacak projenin adının Gökdeniz Kartal olduğunu açıkladı. Projenin 7 dönüm arazi üzerimde toplam 35 bin metrekare inşaat alanına sahip olduğunu ve 2 blok- 204 daireden oluştuğunu söyleyen Ertaş, projenin 18 ay sonra biteceğini ve site sakinlerinin evlerinde oturacağını söyledi. 


"Seçim bildirgemize koyduğumuzu adım adım gerçekleştiriyoruz''

 Ertaş'ın ardından kürsüye çıkan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise şöyle konuştu:" Bugün hem mutlu günümüz, hem de özlemle andığımız sevgili Atatürk'ümüzün ölüm yıldönümü. 

Toplu iğnenin yapılmadığı bir ülkeden bu düzeylere geldik. 


2009'da seçim bildirgemize koyduk ve dedik ki deprem nedeniyle evini boşaltanlara kira yardımı yapacağız, onlardan ruhsat harcı almayacağız. Bir belediyenin en önemli gelir kaynağı...