21 / 05 / 2024

Asya inşaat adres

Asya inşaat adres

Asya Dekorasyon Yapı Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mahmut Polat tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Emiroğlu tarafından kuruldu.

Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaatı başladı! 

Kazakistan ve Özbekistan sınırında yapılacak Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

Çanakkale Boğazı'nda inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü, Asya ve Avrupa yakalarında inşası tamamlanan ayaklarının aydınlatılmasıyla ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Bakü-Kars Demiryolu'yla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi taşınıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Avrupa ile Orta Asya, Çin ve Orta Doğu aksını ekonomik, güvenli ve elverişli rota haline getiren Bakan Turhan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı vasıtasıyla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi, demir cevheri gibi ürünler taşınıyor." dedi.

Türk inşaat sektörünün dünyanın her yerinde imzası var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada, "Türk inşaat şirketlerinin Şili'den Rusya'ya, Orta Asya'dan Afrika'ya kadar dünyanın her yerinde, yüzlerce büyük projede imzası var." diye konuştu.

Orta Asya'nın en büyük cami inşaatında sona gelindi!

Orta Asya'nın en büyük camisi olması öngörülen Duşanbe'deki cami inşaatında sona yaklaşılıyor. İnşaatına 2011'de başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen cami, avlusu ile 120 bin kişiyi ağırlayabilecek...

Kamboçya'da inşaat çöktü: 7 işçi öldü!

Güneydoğu Asya ülkesi Kamboçya'da bulunan 7 katlı inşaat çöktü. İnşaatın altında kalan 7 işçi ise hayatını kaybetti.

4 bin kilometrelik yeni demiryolu inşaatı çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan; ''4 bin kilometrelik yeni demiryolu inşaatı çalışmamız devam ediyor. 5 bin kilometrelik de proje üzerinde çalışıyoruz. Amacımız Avrupa'yı Asya'ya, Balkanları Kafkasya'ya, Hatay, Gaziantep ve Kilis üzerinden Ortadoğu'ya, Afrika'ya bağlanmak" dedi.

Turmaks İnşaat'tan Maldivler'e 180 yataklı modern hastane!

Turmaks İnşaat, Maldiv Adalarının en modern hastanesinin inşaatını tamamladı. Hastane, Güney Doğu Asya ülkelerindeki en modern hastanesi olma özelliğine sahip.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Sembol İnşaat'tan Kazakistan'a tren istasyonu projesi!

Kazakistan'da faaliyet gösteren Sembol İnşaat tarafından Orta Asya’daki en büyük ve modern tren istasyonu projesini hayata geçirildi. 200 bin metrekare alanda yer alan tren istasyonu inşaatı 3 yıl sürdü.

FETÖ'nün paraları inşaat sektörüne aktarıldı!

Bank Asya'daki özel hesaplarda toplanan FETÖ'nün paraları örgüte ait inşaat, turizm ve sağlık kurumlarına aktarıldı. Böylece himmet, kurban ve burs paraları örgütün legal şirketlerine aktarılmış oldu.

Asya inşaat adres Haberi

Asya inşaat adres

Asya Dekorasyon Yapı Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mahmut Polat tarafından kuruldu.

Asya Dekorasyon Yapı Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:

İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...