29 / 04 / 2024

asya ülkelerinde ev fiyatları ne kadar

asya ülkelerinde ev fiyatları ne kadar

Asya' da ölüleri gömecek arsa olmayınca mezarlık fiyatları adeta patladı. Tayvan' da bugün evlerin metrekaresi 2.400 dolarken mezarların metrekaresi 5.000 dolara kadar çıkıyor...

Gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı geriliyor!

Avrupa İstatistik Ofisi verilerinden derlenen bilgilere göre Refah ve gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı düşüyor. 

Altında büyük göç başladı! Rüzgar yön değiştiriyor

Batılı yatırımcının altın alımı düşerken, iç piyasalarında altının prim yaptığı Asya ülkelerinde hem sikke hem de mücevherat talebinde artış görülüyor. Mart ayında yaşanan zirvesinden bu yana altın, dolar bazında yüzde 18 değer kaybetti ve bu durum Asyalı alıcıları harekete geçirdi.

Asya Gashi İstanbul'dan 300 bin dolara ev alacak!

"Balkanlar'ın Lady Gaga'sı" olarak görülen Asya Gashi, Türkiye’ye yerleşme kararı aldı. Ünlü şarkıcı, yeni evi için 300 bin doları gözden çıkardı.

Polonya'nın kapsül oteli!

Japonya ve çeşitli Güneydoğu Asya ülkelerinde hizmet veren kapsül otel 2018 yılından beri Varşova'da da hizmet veriyor.

IPM Invest Orta Asya ve Körfez'de hizmet vermeye başladı!

IPM Invest “İngiltere, Almanya ve İspanya’da” yapmış olduğu anlaşmalar çerçevesinde Türkiye başta olmak üzere Körfez Ülkeleri ve Orta Asya ülkelerinde gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Eser Holding iflas etti!

Ortadoğu, Afrika ve Orta Asya ülkelerinde gerçekleştirdiği büyük inşaat projelerimle adını duyuran ve Amerikalı Engeneering New Record dergisi tarafından dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması arasında gösterilen Eser Holding iflas etti.

İşte Asya'nın en pahalı evi!

Hong Kong’da lüks bir apartman dairesi rekor fiyata satıldı. Dairenin, Asya'da satılan en pahalı ev olduğu tahmin ediliyor. Noel'den bir gün önce satılan 532 metrekarelik daire için ödenen fiyat 76.7 milyon dolar oldu.

Danimarka'da 4 bin yıllık ev bulundu!

Danimarka'nın Frederikssund şehrinde tren yolu çalışmaları sırasında 4 bin yıllık ev bulundu. Kuzey Avrupa ülkelerinde bulunan en büyük evler arasında olduğu belirtilen yapıda zamanında önemli bir kişinin oturduğuna dikkat çekildi.

Fatih Kıral, dış pazarda büyümeyi hedefliyor!

Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere, Azerbaycan, Türkmenistan. Kazakistan, Irak ve bazı Avrupa ülkelerinde ev ve otel projeleri gerçekleştiren Fatih Kıral, dış pazarda büyümeyi hedefliyor.

Hakan Demirel Altın Genç Mimar ödülü kazandı!

Mimarlık dergisi Architecture + Design tarafından, uluslararası vitrifiye markası CERA'nın katkılarıyla Güney-Doğu Asya ülkelerinde düzenlenen, 11. Architecture+Design & CERA Ödülleri'nde Hakan Demirel, Altın Genç Mimar ödülü aldı...

Bank Asya konut kredisi faiz oranları Ağustos 2014!

Bank Asya Konut Finansmanı Ürünleri ile kira öder gibi ev sahibi olabilir. Ayrıca düşük kar oranları ve esnek ödeme planları ile geri ödemelerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bank Asya'dan masrafsız konut kredisi!

Bank Asya'dan masrafsız konut kredisi seçenekleri... Bank Asya konut sahibi olmak isteyenleri "Dosya Masrafı, Ekspertiz ve İpotek Tesis Ücreti" ödemeden, konut kredisi kullanarak ev sahibi yapıyor.

Aydın’da ev yangını çıktı!

Aydın’da meydana gelen ev yangınında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kemer Mahallesi Asya Caddesi'ndeki iki katlı binanın birinci katından alevlerin çıktığını gören mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi.

asya ülkelerinde ev fiyatları ne kadar Haberi

asya ülkelerinde ev fiyatları ne kadar


Dünyada birçok şirket para kazanmak için kimsenin girmediği ya da girmek istemeyeceği alanlara yatırım yapmak zorunda. Bu alanlardan birisi de defin işleri. Bu konuda dünyanın en büyük firmalarından bir tanesi Tayvan'da kurulmuş ve hızla büyüyor. Tayvan'ın beşkenti Taipei'de kurulu olan şirket mezarlıktan ölününü yıkanmasına kadar her türlü işlemle ilgileniyor. Şirketin patronu David Lee artık Tayvan'da yeteri kadar büyüdüklerini belirterek hedeflerinin tüm Asya'yı ele geçirmek olduğunu söylüyor. 


ÇİN'DE PAZAR 7.7 MİLYAR $ 


Can sıkıcı bir iş olarak gözükse de sektör aslında para basıyor. Bunun nedeni de Asya'daki yaşlı nüfusun oldukça fazla olması. Sadece Çin'de 1.3 milyarlık nüfusun yüzde 11'i 65 yaşının üzerinde. Bu oran Japonya'da yüzde 24'e kadar ulaşmış durumda. Yine sadece Çin'de defin işlemleri sektörünün büyüklüğü 7.7 milyar doları bulmuş. 


METREKARESİ 5.000...