07 / 05 / 2024

Asya ve Avrupa yakası yaya tüneli

Asya ve Avrupa yakası yaya tüneli

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" kapsamında sondaj çalışmalarına başlandı.

Benesta Acıbadem'de teslimler Aralık 2024'te! 

Benesta Acıbadem projesi, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı lokasyonuyla dikkatleri çekiyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Benesta Acıbadem'de hangi tip konutlar var? 

Sıcak gelişme: Petrole zam geldi!

Suudi Arabistan, Asya ve Avrupa'ya sattığı petrolün fiyatına arz kısıtlamaları ve artan talebin ham petrol piyasasını daraltması nedeniyle zam yaptı.

Merakla bekleniyordu! İşte Honor 90 Lite ve Avrupa satış fiyatı

Honor, heyecanla beklenen serisini Avrupa pazarına çıkarıyor. Huawei bünyesinde çıkan Honor 90 Lite modelinin Avrupa fiyatı da belli oldu. Android 13 tabanlı MagicOS 7.1 işletim sistemine sahip cihaz şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. İşte modelin özellikleri ve fiyatı.

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! 

Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Benesta Acıbadem fiyatları ne kadar? İşte Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022!

Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022! 

Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Benesta Acıbadem fiyatları merak ediliyor. İşte Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022...

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

Konut satışında Amerika ve Avrupa’daki modeller örnek alınmalı!

Türkiye'de sayılarının 300 bine ulaştığı belirtilen konut mağdurları senelerdir çözüm arıyor. Uzmanlar Türkiye'de ev alım satımında Amerika ve Avrupa’daki satış modellerinin örnek alınması gerektiğine dikkat çekiyor. 

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu’nun 398.4 kilometresi tamam!

Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlayan Kuzey Marmara Otoyolu'nun 398.4 kilometresi tamamlandı. Projenin son bölümü Çatalca’nın Nakkaş Mahallesi ile Başakşehir arasında bulunan 45 kilometrelik yolunda kısa sürede açılması planlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açıldı!

Asya ve Avrupa kıtalarının birbirine bağlanmasını sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açıldı. 

Asya ve Avrupa yakası yaya tüneli Haberi

Asya ve Avrupa yakası yaya tüneli

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" kapsamında sondaj çalışmalarına başlandı. Çalışmaları 2019 yılında tamamlanması planlanan tünel kullanıma açıldığında, Üsküdar'da Marmaray'dan inen yolcular, denizin altından yürüme bandı ile karşı yakaya geçerek Kabataş metrosuna ulaşabilecek.


Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" için ilk adım atıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın "ustalık döneminin en önemli eserlerinden biri" olarak tanımladığı, Üsküdar ile Kabataş'ı denizin altından birbirine bağlayacak projenin sondaj ihalesi sonuçlandı. Bu kapsamda, Kabataş açıklarına getirilen sondaj gemisi ile başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.


İki kıtayı denizin altından yayalar için birbirine bağlayacak Üsküdar-Kabataş arasındaki tünel, iki kilometre uzunluğunda olacak. Denizin 20 metre altından geçecek iki katlı tünelin...