02 / 05 / 2024

Asyam Aydınlatma Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Asyam Aydınlatma Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Asyam Aydınlatma Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydın Sayın tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

Türkiye'de gıda fiyatları 34 aydır aralıksız artıyor!

Gıda fiyatları dünyada 26 ayın en düşük seviyesini görürken Türkiye’de ise 34 aydır artışına aralıksız devam ediyor.

Gıda fiyatları dünyada dibi görürken, Türkiye’de aralıksız 33 aydır yükseliyor!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) derlediği verilere göre, küresel gıda fiyatları mayısta şeker ve et fiyatlarındaki zamlara karşın son 2 senenin minimum seviyesine geriledi. TÜİK’in paylaştığı veriler ise, Türkiye'deki gıda fiyatlarının aralıksız tam 33 aydır arttığını gösteriyor.

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

Progresso Gayrimenkul İnşaat Makina Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Progresso Gayrimenkul İnşaat Makina Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Aydın tarafından kuruldu. 

Aynes Gıda'yı satın alan Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nden ilk açıklama geldi! Türkiye'nin ünlü süt markasıydı

Türkiye'de ünlü markalar arasında yer alan Aynes Gıda, TMSF aracılığıyla Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne satıldı. Devralma işleminin ardından ilk açıklamayı yapan ürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörde ciddi bir oyuncu olacaklarını söyledi.

Türkiye'deki gıda fiyat artışı dünyayı solladı! Gıda fiyatları yüzde 92 arttı! 

Dünyada 6 aydır gerileyen gıda fiyatları, Türkiye'de iki senedir yükselişte. Ülkelere fark atan gıda enflasyonunun artış eğiliminin yeni ekonomik modelle gerçekleşmesi de dikkatleri çekti. İşte gıda enflasyonu ile ilgili merak edilenler...

Arıbey İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıbey İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da AydınArı tarafından kuruldu.

Gıda fiyatlarına zam! Yeni zamlar için çok az bir süre kaldı! Önlemlerinizi alın

Küresel gıda fiyatları beş aydır üst üste düşerken Ukrayna’dan flaş bir açıklama geldi. Ukrayna Tarım Bakanı Mykola Solskyi tahıl koridoruna rağmen gıda fiyatları ile ilgili kış ayları öncesinde büyük artışların yaşanabileceğini açıkladı.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

Asyam Aydınlatma Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Asyam Aydınlatma Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Asyam Aydınlatma Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Aydın Sayın tarafından kuruldu. 

Asyam Aydınlatma Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Asyam Aydınlatma Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Güneşli Mah.Cumhuriyet Cad. No.24/28a...