28 / 05 / 2024

Ata Gayrimenkul kemalpaşa

Ata Gayrimenkul kemalpaşa

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çanakkale Kemalpaşa'daki gayrimenkul ihalesini 6 milyon 50 bin TL bedelle kazandı...

İzmir Kemalpaşa'da 12.2 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl İzmir ili, Kemalpaşa ilçesinde yer alan 17 gayrimenkulü 12 milyon 172 bin TL'ye satıyor...

İzmir Kemalpaşa'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kemalpaşa İcra Dairesi, İzmir Kemalpaşa'da yer alan gayrimenkulü 10 milyon 949 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı.

Kemalpaşa'da 9.1 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Kemalpaşa İcra Dairesi, Madenaltı Mevkii'nde bulunan çiftliği satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 193 bin 995 TL olarak belirlendi.

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli , Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa'nın tanıtımı yapıldı!

Komşuluk ilişkilerinin, dostluğun, yardımlaşmanın inancıyla dizayn edilen “Mahalle Kemalpaşa” projesi hayata geçiyor. NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı yapıldı. 

Kemalpaşa OSB'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ansızca Mahallesi, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 66 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm atağı!

AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, Kemalpaşa’daki başarılı uygulamaları anlattı. Kırkpınar, “ Kentsel dönüşüm çalışmaları ve fakülte açılması girişimi sadece iki örnek” dedi.

Şekerbank 64 ilde 770 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Şekerbank T.A.Ş.'ye ait ihtiyaç fazlası 770 gayrimenkul satışa çıkarıldı. 64 ilde toplam 770 gayrimenkul için, ister KDV'siz istenirse Şekerbank kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa'da yeni projesine hazırlanıyor!

Ataşehir Esatpaşa'da 250 dairelik yeni projesine hazırlanan Rams Yapı bugüne kadar Sample Style ve Sample Park projelerinin satışlarını tamamladı. Firma hakkında Satış Yönetmeni Melis Alçayır şu açıklamalarda bulundu...

İzmir Menderes Kemalpaşa imar planı değişikliği askıda!

İzmir Menderes İlçesi, Kemalpaşa Mahallesinde mülkiyeti hazineye ait olan ve Diyanet İşleri Başkanlığı personelinin eğitimi için gerekli bina ve sosyal tesisler kurulmak üzere hazırlanan plan değişikliği askıda....

Ata Gayrimenkul Düzce'deki işyeri için döviz kurunu sabitledi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Düzce'deki işyeri için döviz kuru sabitlemesi yaptı.

Şekerbank 65 ilde 752 gayrimenkul satışa çıkardı!

Şekerbank, ihtiyaç fazlası 752 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 29 Eylül salı günü gerçekleştirilecek olan açık artırmada gayrimenkullerin satışı KDV'siz ve istenilirse Şekerbank kredisi ile yapılacak.

Ata Gayrimenkul kemalpaşa Haberi

Ata Gayrimenkul kemalpaşa

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Çanakkale İl Özel İdaresi'nin açtığı taşınmaz satışı ihalesi sonucu hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO'nun Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen ve mülkiyeti Çanakkale İl Özel İdaresine ait olan Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi, 175 ada, 3 no'lu parselde kayıtlı 122,88 metrekarelik taşınmazın satışına ilişkin ihaleyi 6 milyon 50 bin TL bedelle kazandı. 

Ata GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz, Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen ve mülkiyeti Çanakkale İl Özel İdaresine ait olan Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi, 175 ada, 3 no'lu parselde kayıtlı 122,88 m²'lik taşınmazın  satışına ilişkin  ihaleyi 6.050.000 TL bedelle kazanmış olup,  sözkonusu taşınmazın tapu işlemi ihale sonucunun tarafımıza tebliğinden itibaren...