05 / 05 / 2024

ata gayrimenkul kırklareli lüleburgaz

ata gayrimenkul kırklareli lüleburgaz

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kırklareli Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi'ndeki 145 ada ve 52 nolu parselde kayıtlı arsanın yapı ruhsatını aldı. Arsa 4 bin 388 metrekare alana sahip.

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Ordu Altınordu ve Kırklareli Lüleburgaz'daki gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı.

Kırklareli Babaeski'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık 13 gayrimenkul!

T.C. Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli ili, Babaeski ilçesi, Erikleryurdu Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü 15 milyon 593 bin 692 TL'ye satıyor...

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan Ordu ve Kırklareli/Lüleburgaz ilindeki gayrimenkullere ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Kırklareli Babaeski'de 16.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli İli Babaeski İlçesi'nde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 314 bin 912 TL olarak belirlendi. 

Kırklareli Camikebir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Camikebir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Kırklareli'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kırklareli Belediye Başkanlığı Kırklareli Merkez Camikebir mahallesinde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün muhammen bedeli 4 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

TCDD Kırklareli'deki 2 gayrimenkulü satıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından TCDD Genel Müdürlüğüne ait Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesidneki 2 gayrimenkulü ihale ile satıyor...

Kırklareli Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık bina!

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Merkez Camikebir Mahallesi'nde bulunan ticaret ve konut alanı niteliğindeki gayrimenkul satışa çıktı. Gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 250 bin TL.

Ata GYO Kırklareli'deki gayrimenkulü için BDE Elektrik ile anlaştı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) elektrik tesisat işleri hakkında açıklama yaptı.

Kırklareli'de 8.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kırklareli Belediyesi, Camikebir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. İhale 30 Nisan'da gerçekleşecek..

Kırklareli'nde 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye Köyü'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı gayrimenkul 16 milyon 668 bin 729 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kırklareli Merkez'de 3.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kırklareli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Merkez Camiikebir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale usulü ile satışa sunuluyor..

ata gayrimenkul kırklareli lüleburgaz Haberi

ata gayrimenkul kırklareli lüleburgaz

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kırklareli Lüleburgaz'da 145 ada ve 52 nolu parselde kayıtlı arsanın yapı ruhsatını aldı. 4 bin 388 metrekarelik arsa Kocasinan Mahallesi2nde yer alıyor.


KAP açıklaması:

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi 145 ada ve 52 nolu parselde kayıtlı taşınmaza ilişkin yapı ruhsatı 26/05/2016 tarihi itibariyle...