19 / 05 / 2024

Ata Yatırım Genel Müdürü Ufuk Yılmaz

Ata Yatırım Genel Müdürü Ufuk Yılmaz

Ata Yatırım Genel Müdürü Ufuk Yılmaz, yabancılara konut edinme hakkı getiren Mütekabiliyet Yasası'nın ardından bu yasa gereği yabancılara danışmanlık verdiklerini belirterek bu süreçte 1 haftada 9 daire sattıklarını söyledi

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halime Yıldırım tarafından kuruldu.

Akiş GYO'dan yatırım atağı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı proje yatırımlarını hızlandırdı. Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, 2021 hedeflerini ve projelerini anlattı.

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Fıras Slık ve Talal Jlealaty ortaklığında kuruldu. 

Diyarbakır’da yatırım atağı!

Diyarbakır’da tekstil ve turizmde yatırım atağı yaşanıyor. Kentte Türkiye’nin ilk tekstil organize sanayi bölgesinin temeli atıldı. 49 fabrika yatırım için hazır halde.

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Ata Yatırım Genel Müdürü Ufuk Yılmaz Haberi

Ata Yatırım Genel Müdürü Ufuk Yılmaz

Sermaye piyasalarında aracı kurumlar, komisyon oranları düşüp kârlılık azalınca yeni ve Türkiye'de denenmemiş yöntemleri uygulamaya başladı. Eski usul aracı kurum mantığından kurtularak daha verimli çalışmayı yatırımcının ayağına gitmekte bulan Ata Yatırım îstanbul'dakiler hariç tüm şubelerini kapattı. Şubeler yerine kapı kapı dolaşıp hisse senedi pazarlayacak bir tim kuran aracı kurum aynı zamanda yatırımcıların tüm bilgilere ulaşabileceği ve kolay ulaşım sağlayabileceği Yatırım Noktaları kuruyor.


NOMURA'DAN ÖRNEK ALDI

Yatırım Noktası'nın ilkini Bostancı’da kuran Ata Yatırım Genel Müdürü Ufuk Yılmaz, "Komisyon oranlarının yüz binde 7'ye kadar düştüğü ortamda şubeler ciddi maliyet unsuru oldu. Biz de bir zamanlar Japon Nomura'nın yaptığı gibi gerektiğinde kapı kapı dolaşıp hisse senedi pazarlayacak bir ekip oluşturduk. Başlangıçta Anadolu'da sanayi ve ticaret odaları ile ilişkiye geçilip eğitim çalışmaları yapılacak" dedi.


Yılmaz kurumun...