04 / 05 / 2024

Ataç İnşaat finansal durum

Ataç İnşaat finansal durum

Ataç İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Palatformu'na yapılan açıklamaya göre Ataç İnşaat güncel finansal durumunu yayınladı. Şirketin finansal borçları 2012 sonu itibariyle 188.713.000 Euro olarak belirlendi...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

İntema İnşaat 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

İntema İnşaat, finansal tablolarında 39 milyon 211 bin 993 TL geçmiş yıllar zararlarının bulunması ve yapılan düzeltme sonrası dağıtılabilir kar matrahının oluşmaması nedeniyle kâr dağıtımı yapılmamasına karar verdi. 

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ata GYO 2017 finansal raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO 2017 finansal raporunu yayınladı.

YDA İnşaat finansal tablosunu yayınladı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlar tablosunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Ütopya Turizm İnşaat finansal durum tablosu!

Ütopya Turizm İnşaat, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 31 Aralık 2015 tarihli konsolide finansal durum tablosu ile aynı tarihte sona eren hesap dönemine ait raporları yayınladı.

Enka İnşaat finansal durum tablosunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 31 Aralık 2015 tarihli finansal durum tablolarına ilişkin dipnotler ve açıklayıcı notları yayınladı.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kiracılar kentsel dönüşüm finansal desteklerden yararlanabilir mi?

Kentsel dönüşümde ev veya işyeri yıkılan hak sahiplerine kredi ve kira gibi birtakım yardımlar sunuluyor. Peki, kiracılar kentsel dönüşüm finansal desteklerden yararlanabilir mi? Yararlanamaz mı?

YDA İnşaat finansal yatırım bilgilerini yayınladı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlara İlişkin Bilgiler yayınlandı.

Ataç İnşaat finansal durum Haberi

Ataç İnşaat finansal durum

Şirketimiz finansal borçları  2012 sonu itibariyle 188.713.000  EUR'dur. Bugün itibariyle  finansal borçlarımız;  53.894.000 EUR'ya düşmüş olup, Nisan Enerji satışından tahsil edeceğimiz  7.913.000 EUR'nun  da kredilere mahsup edilmesi sonucu  45.961.000 EUR'ya gerileyecektir. Bu durumda, şirketimizin  borç yükü geçtiğimiz sekiz aylık süre içerisinde %75 oranında azalmıştır.

Şirketimiz CEO'su Cüneyt Sel şahsi sebepler nedeniyle  görevinden ayrılmıştır. Şu an itibariyle Yönetim Kurulumuz yapılacak yeni atamayla ilgili değerlendirmelere devam etmekte olup, henüz bir aday belirlenmemiştir.

Endeks Türev Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile olan yatırım danışmanlığı sözleşmemiz karşılıklı mutabakatla fesih edilmiştir. Şu an itibariyle rutin bir ihtiyaç duyulmamakta olup, kısa vadede bununla ilgili  bir hizmet alımı yapılmayacaktır.

Şirketimiz faaliyetlerine rutin bir şekilde devam etmektedir.Şu an itibariyle yurtiçindeki ve yurtdışındaki şantiyelerde tüm taahhüt işlerimiz sözleşmelere uygun olarak devam etmektedir.

Doruk...