04 / 07 / 2024

ataç inşaat holdingleşme süreci

ataç inşaat holdingleşme süreci

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin Holdingleşme süreci hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ataman açıklama yaptı...

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ataşehir'de inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi!

Ataşehir'de arsa stoku azaldı, inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi. 2015 Yılının İlk 7 Ayında Ataşehir'de 3 bin 921 adet gayrimenkul satışı gerçekleşti.

İnşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi!

Ataşehir’de lüks konutların metrekare fiyatları 10 bin TL seviyelerine çıktı, arsa stoku azaldı, inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi.

Beşiktaş'ın stat inşaatı çözüme kavuşuyor!

Fikret Orman ile İBB Başkanı Kadir Topbaş bir araya geldi. Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sorun yaşadığı stat inşaatını çözüme kavuşturuyor.

Ataç İnşaat ve Anteks'e mahkeme 'koruması'

Alman ve İsviçre polis teşkilatlarının gömlekçisi olan Antalyalı Anteks ve Ataç İnşaat için iflas erteleme istendi; mahkeme tedbir kararı verdi. Kapalı durumdaki Anteks ihracata hazırlanıyor.

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde, Vedat Gökalp Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ataç İnşaat'ta 3 istifa!

Antalya'da 1960 yılında yüzde 75'i Hikmet Ataman, yüzde 25'i Hüseyin Çalık'a ait ortaklıkla kurulan ve bugünkü varlıkları 500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.'de istifa şoku yaşandı.

Ataç İnşaat'ta 49 milyon TL'lik sahte imza skandalı!

ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin yüzde 75 hissesine sahip büyük ortağı 2005'de vefat eden Hikmet Ataman'ın kızı Sevinç Ataman, sahte imzayla iki bankadan 49 milyon TL tutarında kredi çekildiği gerekçesiyle kardeşleri ve annesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

ataç inşaat holdingleşme süreci Haberi

ataç inşaat holdingleşme süreci


Bilindiği üzere, ATAÇ  bünyesinde holdingleşme çalışmalarımız  devam etmektedir.  Bizim için yeni bir faaliyet kulvarı olan  Gayrimenkul alanında   ilk etapda, grup şirketimiz    ANTEKS bünyesindeki bir AVM arazisi üzerinde gayrimenkul geliştirme proje çalışması başlattığımızı  ve bu amaçla     "ATAÇ Turizm ve Gayrimenkul Yatırımlar AŞ" unvanlı  yeni bir  Şirket  kurduğumuzu daha önce  duyurmuştuk . 


İkinci etap olarak, Temmuz ayı sonunda   sermayesinin  % 28 'ine ortak ve yönetimine sahip olduğumuz  Gimsan Gediz İplik ve Mensucat Sanayii AŞ'nin bünyesinde bulunan arazileri de  projelendirip gayrimenkul  yatırımına dönüştürmeyi  ve üretimine ara vermiş olan Gimsan'ın yeniden faaliyete geçirilmesini de bir seçenek olarak değerlendirmeyi planlamıştık.


Geçen süreç içinde Planımızda  revizyona giderek bazı değişiklikler yapmış bulunmaktayız;


-Turizm ve gayrimenkul alanındaki   faaliyetlerimizi ve  şirketlerimizi Gimsan Gediz İplik ve...