13 / 05 / 2024

Ataç İnşaat toplantı

Ataç İnşaat toplantı

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama'da Ataç İnşaat'ın 14 Ağustos 2013 Çarşamba günü saat 10.00'da genel kurul toplantısı yapacağını duyurdu...

Ataç İnşaat 30 Mayıs'taki genel kurul toplantısını 17 Haziran'a erteledi!

Ataç İnşaat 2012 olağan genel kurulu toplantısının tarih değişikliği hakkında açıklama yaptı...

Ataç İnşaat olağan genel kurul toplantısı 30 Mayıs'ta!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş 'nin genel kurul toplantısı 30 Mayıs tarihinde yapılacak....

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Tokat Topektaş Et Parçalama Tesisi Kapasite Artışı'nın halk toplantısı 23 Haziran'da!

Topek Gıda Hayvancılık İnşaat Turizm Şirketi tarafından yapılması planlanan Topektaş Et Kombinası ve Parçalama Tesisi kapasite artışı ÇED toplantısı 23 Haziran saat 11:00'de Arzupınar köyü köy odasında yapılacak

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Edremit İnşaatçılar Odası 2016'nın ilk toplantısını yaptı!

Edremit İnşaat Ustaları Odası 2016 yılı ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Oda Başkanı Rasim İz toplantısında 2016 yılında Esnaf ve Sanatkârları için neler yapabilir bununla ilgili görüş ve bilgi alışverişinde bulunduğunu söyledi.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Altınok Öz Kentsel Dönüşüm toplantısına katıldı!

Sosyal Demokrat Belediyecilik ve Kentsel Dönüşüm toplantısı Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı...

Ataç İnşaat ve Anteks'e mahkeme 'koruması'

Alman ve İsviçre polis teşkilatlarının gömlekçisi olan Antalyalı Anteks ve Ataç İnşaat için iflas erteleme istendi; mahkeme tedbir kararı verdi. Kapalı durumdaki Anteks ihracata hazırlanıyor.

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde, Vedat Gökalp Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kozcağız'da kentsel dönüşüm toplantısı!

Kozcağız'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı. Konu ile ilgili açıklamada bulunana Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, "Halkımızı aydınlatmak amacıyla Kentsel Dönüşüm (Riskli Binalar) ile ilgili düzenlediğimiz toplantıya katılım oldukça yüksekti.

Ataç İnşaat'ta sular durulmuyor!

ATAÇ'ın büyük hissedarlarından Halil Ataman, annesi ve iki kız kardeşinin toplam 115 milyon 102 bin TL'lik hissesinin, bir firmaya 5.42 TL'ye satılmak istendiği ortaya çıktı.

Ataç İnşaat'ta 3 istifa!

Antalya'da 1960 yılında yüzde 75'i Hikmet Ataman, yüzde 25'i Hüseyin Çalık'a ait ortaklıkla kurulan ve bugünkü varlıkları 500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.'de istifa şoku yaşandı.

Ataç İnşaat toplantı Haberi

Ataç İnşaat toplantı

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


ATAÇ İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş.

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'ndan 

Ticaret Sicil No: 2536

14 Ağustos Tarihinde Yapılacak Olan Olağanüstü Genel 

Kurul Toplantısı'na Davet

Şirketimiz olağan genel kurulu aşağıdaki gündemi görüşmek ve karara bağlamak üzere, 14 Ağustos 2013 Çarşamba günü, saat 10:00'da, Elmalı Mah. Kazım Özalp Cad. No : 55 Muratpaşa/ANTALYA adresindeki Kışlahan Otel'de toplanacaktır.

Sayın Paydaşlarımızın, belli gün ve saatte yapılacak olağanüstü genel kurulu toplantısına bizzat teşrifleri veya kendilerini bir vekil aracılığıyla temsil ettirmeleri rica olunur 

Yönetim Kurulu

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GÜNDEMİ 

1. Açılış, Divan Başkanlığı'nın seçimi,

2. Yönetim Kurulu üyelerinin seçilmesi ve görev sürelerinin tespiti,

3. Müşterek yönetime tabi ortaklığımız Nisan Elektromekanik Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye ait hisselerimizin satışıyla alakalı olarak satışın amacı, ilgili sözleşmenin içeriği ve yapılan çalışma ile ilgili...