02 / 05 / 2024

Ataç İnşaatta kimler istifa etti

Ataç İnşaatta kimler istifa etti

Antalya'da 1960 yılında yüzde 75'i Hikmet Ataman, yüzde 25'i Hüseyin Çalık'a ait ortaklıkla kurulan ve bugünkü varlıkları 500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.'de istifa şoku yaşandı.

Tapu kaç günde alınır? Kimler tapuya başvuru yapabilir? Tapu alırken yaş sınırı var mı? 

Gayrimenkul sahipleri veya gayrimenkul sahibi tarafından tapunun kaç günde alındığı merak edilen konulardan biri. Ayrıca çocukları için gayrimenkul almak isteyenler de tapuda yaş sınırı olup olmadığını merak ediyor. Peki kimler tapu alabilir ve yaş sınırı nedir? İşte yanıtları…

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır, kimler alabilir?

Evleri kentsel dönüşüm kapsamına alınan binalarda yaşayan vatandaşlara, başvuru yapmaları halinde 18 aya kadar kira yardımı veriliyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır, kimler alabilir? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Kentsel dönüşümde kimler ne kadar kira yardımı alır?

Gayrimenkulü kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan vatandaşlar Bakanlığın sunmuş olduğu bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. Peki, kentsel dönüşümde kimler ne kadar kira yardımı alır?

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kentsel dönüşüme kimler başvurabilir?

Kentsel dönüşüm riskli binaların yıkılarak sağlam binaların inşa edilmesi için yürütülen çalışmalar olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bir yapı kentsel dönüşüm ile nasıl yıkılır? Kentsel dönüşüme kimler başvurabilir?

Kentsel dönüşümde kimler kira yardımı alır?

Kentsel dönüşümde riskli evini anlaşma yolu ile yıkan hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki, 2015 yılı kira yardımı şartları nelerdir? Kentsel dönüşümde kimler kira yardımı alır?

Pamukkale Değirmenönü Caddesinde dönüşüm atağı başladı!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayhan Mahallesi Değirmenönü Caddesi’nde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını yerinde inceledi. Gürlesin, İlçe sınırlarında bir değişim ve dönüşüm atağını başlattıklarını söyledi.

İbrahim Çağlar: İnşaatta hizmet ve ürün kalitesi arttı

6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nden konuşan İTO Başkanı Çağlar, Türkiye'de birçok alanda en kaliteli ürünlerin ürettildiğini belirterek, "tüketimde de yerli malı ön plana çıkmalı" dedi.

İnşaatta kadının sözü geçiyor!

İnşaatta kadının sözü geçiyor. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, konut alımı ve satımı konusunda kadınların eşlerinden bir adım daha öne çıktığını ifade etti.

Kentsel dönüşümden kimler yararlanabilir?

Kentsel dönüşüm, bir kentte var olan yapı bozukluklarının giderilmesi ve daha refah ve daha güvenli bir yaşam alanının oluşabilmesi amaçlanıyor. Peki, kentsel dönüşümden kimler yararlanabilir?

Çelik İhracatçıları Birliği ihracat atağının yollarını gösteriyor!

Türk çelik sektörü ihracat hedeflerini gerçekleştirmek için sektör temsilcileri ile de el ele vererek yeni atılımların rotasını çiziyor. Çelik İhracatçıları Birliği ihracat atağının yollarını gösteriyor.

Ataç İnşaat TELOS Investments ile hisse alım satım sözleşmesi imzaladı!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ataç İnşaat TELOS Investments ile hisse alım satım sözleşmesi imzaladı...

Ataç İnşaatta kimler istifa etti Haberi

Ataç İnşaatta kimler istifa etti


Antalya'da 1960 yılında yüzde 75'i Hikmet Ataman, yüzde 25'i Hüseyin Çalık'a ait ortaklıkla kurulan ve bugünkü varlıkları 500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.'de istifa şoku yaşandı. Çalık'ın kızı Lale Çalık Sarper ve Ataman'ın kızı Sevinç Ataman'm Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na haklarında suç duyurusunda bulunduğu yönetim kurulu üyelerinin istifalarına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na 'Özel Durum Açıklaması' gönderildi. 


ÜÇ İSİM İSTİFA ETTİ 


12 Aralık 2014 tarihli yönetim kurulu atamaları ve hisse devir işlemleri konulu özel durum açıklamasında, şirketin yönetim kurulundaki görevinden 16 Eylül 2014 tarihinde Murat Uysal'ın. 15 Eylül 2014 tarihinde A. Sami Akşemsettinoğlu'nun, 17 Kasım 2014 tarihinde de Serhat Uysal'ın istifa ettiği belirtildi. 


ÖNER'İN İSMİ YÖNETİMDE 

Şirket yönetiminin 12 Eylül 2014 tarihi itibariyle Arif Engin Ergiiden, Metin Yüksel, Önder Kenan Gökkaya ve...