04 / 05 / 2024

atakan turpçuTuryapı yeni projesi

atakan turpçuTuryapı yeni projesi

Turyapı Foresta markasını Datça'ya taşıyor. Datça'da hayata geçirilecek olan Foresta Datça projesi kışa doğru satışa çıkacak. Türkiye'de bir ilk olan uygulama ile Foresta Datça projesi tüketicilerle birlikte geliştirilecek...

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Atakan Arslan yeni ev alacak!

Survivor yarışmasını şampiyon olarak tamamlayıp 500 bin TL kazanan Atakan Arslan bu parayla ev almayı düşündüğünü belirtti.

AYD Genel Sekterliğine Günöz Atakan atandı!

AYD Genel Sekreterlik görevine temmuz ayı itibarıyla Günöz Atakan atandı. Atakan, yürüteceği yeni görevinde AYD’nin sahip olduğu sektörün sorumlu liderlik misyonunu sürdürecek başarılı çalışmalara yenilerini ekleyeceklerini belirtti.

Günöz Atakan, AYD Genel Sekreteri oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Genel Sekreterlik görevine temmuz ayı itibari ile Günöz Atakan atandı. Atakan, yeni görevini Nihat Sandıkcıoğlu’ndan devralarak çalışmalarına başladı.

Turyapı 2014 yılında en az iki konut projesine başlayacak!

Turyapı yurtdışı ve yurtiçinde yeni projeler için atağa geçti. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpçu, 2014 yılında en az iki konut projesini devreye alacaklarını kaydetti.

Atakan Turpçu: İnşaat firmaları temkinli!

Turyapı İnşaat Yötemin Kurulu üyesi Atakan Turpçu, inşaat sektöründe rakamların bugün itibariyle iyi olduğunu fakat seçimler nedeniyle firmaların temkinli olduğunu ifade etti. Turpçu, önümüzdeki aylarda sektörde sıkıntılar yaşanacağını belirtti...

Atakan Turpçu: Konut satışları yılın ikinci yarısında hızlanacak!

Turyapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpcu, 2013'ün ikinci yarısından itibaren konut satışlarının ivme kazanacağını, yatırımda avantajlı olanTürkiye'nin mütekabiliyet satışlarından da yıl içinde önemli bir gelir elde edeceğini belirtti.

Yeni İnci'den yangın açıklaması: Maaşlar yanmadı, üretimde aksama yok!

Yeni İnci Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Atakan, Bayrampaşa'daki fabrikalarında geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında bir takım bilgilerin yanlış aksadığına dikkat çekerek bir açıklama yayınladı

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

atakan turpçuTuryapı yeni projesi Haberi

atakan turpçuTuryapı yeni projesi

Turyapı, İstanbul Sarıyer'de hayata geçirdiği Foresta Sarıyer markasını şimdi de Datça'ya taşıyor. Kışa doğru satışa sunulması planlanan Foresta Datça projesi tüketicilerden gelen talepler doğrultusunda şekillenecek. 


Projeyi tüketicilerle birlikte üretecek

Türkiye'de bir ilk olduğu iddia edilen sistem ile firma projeyi tüketici ile birlikte geliştirilecek. İnternet üzerinden müşterilerle buluşacak olan anket soruları 1 ay yayında kalacak. 1 ay sonrasında tüketicilerden gelen talepler doğrultusuna Foresta Datça projesi şekillenecek. 


Denize 300 metre mesafede konumlanacak

Toplam 46 dönüm alan üzerinde yükselecek olan Foresta Datça projesi yaklaşık 100 bağımsız birimden oluşacak.Konut tiplerinin müşterilerden gelen talep doğrultusunda şekilleneceği proje, denize ise 300 metre mesafede konumlanacak. 


Metrekaresi  3 bin 500 TL

Sadece yaz  değil 4 mevsim yaşanabilecek şekilde dizayn edilecek Foresta Datça projesinde metrare birim fiyatları ise 3 bin 500 TL ile 5...