05 / 05 / 2024

Atakent Evleri Batıkent

Atakent Evleri Batıkent

Bugüne kadar 70'in üstünde projeye imza atan Ataseven İnşaat, Batıkent'te Atakent Evleri projesine başladı. İkinci etabı geçtiğimiz ay görücüye çıkan projede 45 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Nevadium Batıkent satış ofisi!

Nevadium Batıkent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1'lerden oluşan proje Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 

Nevadium Batıkent güncel fiyatları!

Nevadium Batıkent güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden işyerlerinden oluşan projede satış süreci devam ediyor.

Gala Batıkent güncel fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul imzası ile Batıkent'te yükselen Gala Batıkent'te dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor.

Gala Batıkent ödeme planı!

Ankara Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Gala Batıkent fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından Ankara Yenimahalle'nin Batıkent Semtinde inşa edilen Gala Batıkent'te toplamda 1.675 daire bulunuyor..

Gala Batıkent fiyat listesi 2018!

Hastaneye 3 dakika, AVM'ye 4 dakika ve metroya 15 dakikalık mesafede konumlandırılan Gala Batıkent Evleri'nde 1+1 daireler 159 bin TL'den başlıyor...

Gala Batıkent'te 159 bin TL'ye 1+1! Yeni proje!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gala Batıkent'te 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede daire teslimlerinin 2019 Aralık ayında yapılması planlanıyor..

Bulvar Atakent Evleri güncel fiyatlar!

Bulvar Atakent Evleri güncel fiyatlar kapsamında dairelerin fiyatları 640 bin TL'den başlıyor. Proje Küçükçekmece Atakent'te Maksem ve Oğuzkağan Ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Bulvar Atakent Küçükçekmece kampanyalı fiyatlar!

Bulvar Atakent projesi Makzem ve Oğuzkağan ortaklığı tarafından 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen Bulvar Atakent Evleri'nde evli, çocuklu ve evi olmayan ailelere özel indirim fırsatı sunuluyor...

Bulvar Atakent Evleri Atakent fiyat!

Bulvar Atakent Evleri Atakent fiyat listesi 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin lansmanı 22 Eylül'de yapılacak...

Gala Batıkent fiyat!

Satışların devam ettiği Gala Batıkent projesi Ankara Batıkent'te yükseliyor. Gala Batıkent fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor.

Gala Batıkent'te 169 bin TL'ye 1+1!

Gala Batıkent projesi 1675 adet konuttan meydana geliyor. 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Gala Batıkent projesinde fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor.

Atakent Evleri Batıkent Haberi

Atakent Evleri Batıkent



45 bin metrekarelik yeşil alanı ile şehrin ortasında sakin bir yerleşim yeri olan projede, yürüyüş-koşu parkuru, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, hayvan çiftliği, meyve bahçeleri ve oyun alanları bulunuyor. 



Ayrıca site içinde seyir terasları ve etkinlik çadırı da mevcut. İki etaptan oluşan projenin ikinci etabı da geçtiğimiz ay görücüye çıktı. 



Kızılay'a 14 km, Batıkent metro istasyonuna 2 km uzaklıktaki sitenin önünden ring otobüslerle metroya ulaşma imkanı olan proje, eğitim, kreş ve sağlık hizmetleri ile cami, spor ve ticaret merkezleri tarafından çevreleniyor.


Hürriyet İnşaat...