14 / 05 / 2024

Ataköy arazi satışı

Ataköy arazi satışı

1998 yılında Emlakbank yönetimi, Ataköy'deki, toplam 82 bin metrekareyi kapsayan, tesis ve arazilerini 40 milyon dolara (10.3 trilyon lira, 526 bin 720 adet altın parası), İşadamı Süleyman Demir'e satma kararı almış.

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyonluk arazi satıyor!

Yerel seçimlere son üç ay kala Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyon liralık  arazi satışı ilanı verdi.

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kazakistan'da yabancılara arazi satılmasına yönelik moratoryum sona erecek!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev yaptığı açıklamada, gelecek yıl ülkede yabancılara arazi satılmasına yönelik moratoryumun sona ereceğini söyledi.

Konutta fahiş zamlar, yatırımcıları arazi satışına yönlendirdi!

Müteahhitler, fahiş zam yaparak, tarımsal arazi seçeneğini görünür kıldı. Düşen kredi faizleri sebebiyle konuta yönelenlerin fahiş zamlar karşısında ortada kalıyor olması yatırımcıları arazi satışına yönlendirdi. 

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

İstanbul Ataköy'deki lojman satışa çıkarıldı!

İstanbul Ataköy’de bulunan ve ‘ilk depremde yıkılır’ raporu verilen lojman boşaltıldı. 98 daire 665 ile 845 bin lira arasında fiyatla satışa sunuldu.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy projesindeki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Ataköy Konakları'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan Ataköy Konakları'ndaki daire 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 8 bin dolara!

Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl Ataköy'de satış süreci devam eden dairelerin metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor..

Sea Pearl Ataköy No:1'de yaşam başladı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl'de yaşam başladı. 1+1 ve 2+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Sea Pearl Ataköy'de satışlar 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daireler için devam ediyor..

Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin  TOKİ  güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor.

Yalı Ataköy dükkan satış ihalesi katılım koşulları!

Yalı Ataköy dükkan satış ihalesi katılım koşulları kapsamında açık artırma ihalesine 150 bin TL bedelle başvurulabiliyor. İhale kapsamında satışa sunulan dükkan sayısı 61...

Ataköy arazi satışı Haberi

Ataköy arazi satışı



    EMLAKBANK yönetimi, Ataköy'deki tesis ve arazilerini 40 milyon dolara C Motelleri'nin ve Halikarnas Disko'nun sahibi Süleyman Demir'e satma kararı aldı. Bu kararın Yüksek Planlama Kurulu gündemine getirilmesi tartışılıyor.


    EMLAKBAK Yönetim Kurulu'nun Ataköy tesis ve arazilerinin 40 milyon dolara (10.3 trilyon lira), Halikarnas Disko'nun sahibi Süleyman Demir'e satışını kararlaştırırken, 'satışın 3 milyon dolar peşine yapılacağı' öğrenildi.


    Banka Yönetim Kurulu'nun 40 milyon dolarlık fiyat belirlerken, bunun 3 milyon dolarının peşin verilmesi, daha sonra 2 yıl geri ödemesiz dönem bulunması, ardından da kalan 37 milyon doların yine 2 yıl süreyle taksitler halinde yapılması yolunda karar aldığı belirtildi....