30 / 04 / 2024

ataköy arsası timür gayrimenkul

ataköy arsası timür gayrimenkul

Hasan Peker'e ait Peker Gayrimenkul'ün Ataköy'deki 20 bin metrekare arsada proje yapmak için Timur Gayrimenkul ile el sıkışıldı. Peker Gayrimenkul her ay yapılan inşaata göre ödeme yapacak...

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı! 

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yüzde 70 seviyesine geldi. Mayıs ayı sonunda hizmet verecek metro hattının test sürüşleri bugün başladı. 

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy RecExpo'da görücüye çıkıyor!

Cathay Group, Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo’da Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerini tanıtacak...

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır!

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır.. Dükkan ve mağazalarda kiracıyı hazır eden projede yüksek tavanlı cadde cepheli dükkanlar yer alıyor. 

Mina Başaran’ın cenazesi bugün Ataköy’den kaldırılacak!

İran'da yaşanan uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran ve arkadaşlarının cenazeleri ikindi namazına müteakip, Ataköy’den kaldırılacak.

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy'de 1.401 daire ve otel bulunuyor. Proje büyüleyici mimarisiyle göz dolduruyor.

SeaPearl Ataköy Projesi'nde 60 ay sıfır vade avantajı!

SeaPearl projesi, Ataköy'ün denize sıfır konumda yer alan tek projesi olarak yükseliyor. Kuzu Grup imzası taşıyan SeaPearl Ataköy'de 100 ünite ile sınırlı cazip ödeme kampanyası uygulanıyor...

Ataköy Marina Mega Yat Limanı'na 62 milyon dolarlık yatırım!

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Demirtaş: "Ataköy Marina Mega Yat Limanına, DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 62 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirildi" dedi.

Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı konut yatırımının gözdesi oldu!

İstanbul’da Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı son dönemlerde konut yatırımlarının gözdesi oldu. Orta gelir için üretilen projelerde fiyatlar 3 bin liradan başlarken, lüks projelerde de metrekare fiyatları 20 bin lirayı aştı

Kuzu Grup'tan SeaPearl Ataköy'e 2.7 milyar dolarlık yatırım!

Kuzu Grup, Ataköy’de 2.7 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği SeaPearl’de ev alıcısına özel ödeme planı sunuyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Yatırımcılarımızla bir araya gelerek, ödeme planlarını birlikte oluşturuyoruz” dedi.

SeaPearl Ataköy'ün örnek daireleri hazır!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy’de örnek daire heyecanı yaşanıyor. Lüksün yeniden yorumlandığı projede 1.5+1 ve 4.5+1 tipinde iki örnek daire hazırlandı.

SeaPearl Ataköy yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu!

Ataköy sahildeki projeye yabancı yatırımcıların ilgi gösterdiğini belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Ülkemiz için buradayız, satış ikinci planda” dedi.

Ataköy Avrupa Konutları'nda yatırımı erken değerlendirme imkanı!

E-5 otoyolunun hemen yanı başında Ataköy’de yükselen projede kaba inşaat tamamlandı. Avrupa Residence & Office Ataköy inşaatının hızlı ilerleyişi, yapılan yatırımların erkenden değerlenmesine imkan tanıyor.

ataköy arsası timür gayrimenkul Haberi

ataköy arsası timür gayrimenkul



Toplam inşaat alanı 100 bin metrekare olan arsada, residence, otel ve avm yapmak için onlarca şirket yarışmıştı. Finale Aydınlı Grubu ile Nurol GYO kalmıştı.


Hasılat paylaşımı modeliyle gerçekleştirilecek projede konut, residence, otel, ofis ve mağazalar olacak.


Hasan Peker tercihini Nef markasıyla projeler üreten Timur Gayrimenkul'den yana kullandı. 


Projede yapılan satışlar Peker Gayrimenkul'ün hesabına geçecek. Peker Gayrimenkul her ay yapılan inşaata göre ödeme yapacak. Gelişmeler Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesinde...