28 / 04 / 2024

 ataköy lüks rezidans projesinde okul krizi

 ataköy lüks rezidans projesinde okul krizi

İstanbul Ataköy'de Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen lüks rezidans projesinde okul krizi yaşandı.

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Ataköy'de okul arazisi şantiye oldu!

İstanbul Ataköy’deki Carya Turizm’e ait arazide Özyazıcı İnşaat’ın müteahhitliğini yaptığı lüks rezidans projesinde okul krizi yaşanıyor. 

Ataköy’de rezidans projesinde okul krizi! 

İstanbul Ataköy'de Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen lüks rezidans projesinde okul krizi yaşandı.

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansın fotoğraflarına beğeni yağdı.

Tülin Şahin için Panama’da aylık 10 bin dolarlık lüks rezidans!

Portekizli işadamı Pedro De Noronha, sevgilisi Tülin Şahin için Panama’da 10 bin dolarlık lüks bir rezidans kiraladı.

Nef Ataköy 22’de yaşam başlıyor!

Nef, 2016 yılının “En İyi Rezidans” projesi seçilen Nef Ataköy 22’de daire teslimlerine başladı. Ataköy'de 25 bin m2'lik bir alanda yer alan toplam 1493 konuttan oluşan Nef Ataköy 22 projesinde, 1+1’den 4+1’e değişen büyüklükte deniz ve şehir manzaralı daireler bulunuyor.

Ataköy Marina Park Residence 99'da ön talep toplanıyor!

DATİ Holding, iki milyar dolar yatırımla hayata geçirdiği İstanbul Turizm Merkezi bünyesinde yer alan Ataköy Marina Park Residence 99'un süper lüks rezidans etabında sınırlı sayıdaki ünite için ön talep toplamaya başladı. sunuluyor.

Ataköy-Zeytinburnu hattı lüks konutların merkezi oldu!

Ataköy- Zeytinburnu hattının prim potansiyeli Avrasya Tüneli’yle birlikte arttı. Ataköy- Zeytinburnu hattı lüks konutların merkezi haline geldi.

Sea Pearl Ataköy'de kişiye özel lüks daireler!

Kuzu Grup'un Sea Pearl Ataköy projesinde lüks yeniden tanımlandı. Kişiye özel ödeme planlarının sunulduğu projede, örnek daireler de hazır.

Ataköy Sea Pearl Rezidans daire fiyatları!

Ataköy Sea Pearl Rezidans daire fiyatları 841 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Sea Pearl Rezidans'ta teslimler Temmuz 2017'de yapılıyor...

Ataköy Sea Pearl Rezidans fiyat listesi!

Ataköy Sea Pearl Rezidans fiyat listesi 841 bin dolardan başlayarak değişiyor. Sea Pearl Rezidans projesinin birinci etabı Temmuz 2017'de teslim edilecek...

Ataköy Sea Pearl Rezidans ev fiyatları!

Ataköy Sea Pearl Rezidans ev fiyatları 841 bin dolardan başlayarak değişiyor. Sea Pearl Ataköy projesinde ilk etap Temmuz 2017'de teslim edilecek...

 ataköy lüks rezidans projesinde okul krizi Haberi

 ataköy lüks rezidans projesinde okul krizi

İstanbul Ataköy’deki Carya Turizm’e ait arsada Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçen lüks rezidans projesinde okul krizi çıktı.

Sözcü Gazetesi'nden Özlem Güvemli'nin haberine göre; 2015'te konut projesi için 342 metrekarelik hazine arazisinin, Carya Turizm'e devredilmesi karşılığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Defterdarlık ile protokol imzalandı.

Hazine arazisinin şirkete devri karşılığında Carya Turizm de projenin bitişiğindeki 4 bin metrekarelik arsayı hazineye devredecek üzerine de 6 derslikli 120 öğrenci kapasiteli zihinsel öğrenme yetersizliği olan çocuklar okulu ve 120 yatak kapasiteli yurt inşa edecekti. 15 ayda bitirilmesi planlanan inşaat protokolü yerine getirilmedi. 
Konuyla ilgili olarak İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, “Devlet, hazine arazisini şirkete devretti ancak şirket vaat ettiği okulu yapmadı. Üstelik okul yapılması gereken arazi, rezidans projesinin şantiyesi olarak kullanıldı. Bu yüzden...