02 / 05 / 2024

ataköy metrosu ne zaman açılacak

ataköy metrosu ne zaman açılacak

İnşaatı son sürat devam eden Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın kazı çalışmaları yüzde 15 oranında tamamlandı.

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Halk GYO Ataköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Ataköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Ataköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Ataköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının piyasa değeri 20 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Binanın aylık toplam KDV hariç kira değeri 111 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri ise 23 milyon 895 bin TL olarak belirlendi.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı’nın inşaatında son durum!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı’nın, mevcut M1A Yenikapı–Atatürk Havalimanı Metrosu ile Yenibosna İstasyonu’nda entege olması için çalışmalar, 11 Eylül 2020 Cuma günü başlayacak.

İkitelli-Ataköy metro hattının tünel kazısında sona gelindi!

Beş farklı raylı sistem hattı ve Metrobüs ile entegre şekilde yapılacak Ataköy-İkitelli Metrosu’nda, tünel kazısıında sona geliniyor. Yerin altındaki kazı çalışmalarında son aşamaya gelinen 13,5 kilometre uzunluğundaki hattın iki tüneli, yarın törenle birleştirilecek.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

Toplam 13 kilometre uzunluğa sahip olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı ne zaman açılacak?

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul'un en yoğun metro hattı olacak olan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun ikinci etabı olan Çekmeköy-Yamanevler Metrosu'nda çalışmalar tamamlandı. Peki, Çekmeköy Metrosu'nda son durum ne?

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak?

12 istasyondan oluşacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın inşaatında sona geliniyor. 2019 yılının ilk yarısının açılması planlanan proje ile saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıması hedefleniyor.

Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Cathay İnşaat imzası taşıyan Nivo Ataköy Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlıyor. Peki Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Yalı Ataköy cadde dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunulacak. Projede cadde dükkanlarının alanları 156 metrekare ile 646 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

Ataköy-İkitelli Metrosu 2019'un ilk yarısında açılacak!

Ataköy-İkitelli Metrosu'nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Metro hattı 2019 yılının ilk yarısında açılacak.

ataköy metrosu ne zaman açılacak Haberi

ataköy metrosu ne zaman açılacak

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. 2019 yılının son çeyreğinde açılacak metro hattı 13,4 kilometre uzunluğunda olacak.

İhalesi 29 Eylül 2015 tarihinde yapılan metro hattının saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıması bekleniyor.

Ataköy-İkitelli hattı ile Basın Ekspres yolu güzergahı Marmaray  ve Olimpiyatköy-Bağcılar metrosu ile entegre raylı sisteme kavuşmuş olacak. Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın kazı çalışmaları yüzde 15 oranında tamamlandı.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı durakları:
- Ataköy 
- Yenibosna 
- Çobançeşme 
- Kuyumcukent 
- İhlas Yuva 
- Mimar Sinan Caddesi 
- Hoca Ahmet Yesevi 
- Halkalı Caddesi 
- Mehmet Akif 
- Bahariye 
- Masko 
- İkitelli Sanayi


Ceren...