08 / 05 / 2024

Ataköy Olimpiyat Metrosu ne zaman açılıyor

Ataköy Olimpiyat Metrosu ne zaman açılıyor

12 istasyonu bulunan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın Bahariye ve Masko istasyonları yarın açılıyor. Ataköy-İkitelli Metro Hattı, Ataköy - İkitelli arasındaki mesafeyi 21.5 dakikaya düşürecek.

Ataköy-İkitelli metrosu nerelerden geçecek? Ataköy-İkitelli metro durak isimleri...

Ataköy-İkitelli Metro Hattı bugün açıldı.  İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de düzenlenen 'Ataköy-İkitelli Metro Hattı' açılış törenine katıldı. Peki Ataköy-İkitelli metro nerelerden geçecek? Durak isimleri neler? 

Ataköy İkitelli Metrosu yarın açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ataköy İkitelli Metrosu'nun yarın hizmete açılacağını müjdeledi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun o paylaşımı...

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 2. etabı 2022'de açılacak!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın ilk etabı geçtiğimiz günlerde açılmıştı. Çalışmaları devam eden 2. etabın 2022 yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı açıldı!

12 istasyonun yer aldığı M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında bulunan Bahariye ve Masko istasyonları hizmete açıldı.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı bugün açılıyor!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında yer alan Bahariye ve Masko istasyonları M9 Bahariye-Olimpiyat işletmesi olarak hizmete açılıyor.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın iki istasyonu yarın açılıyor!

12 istasyonu bulunan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın Bahariye ve Masko istasyonları yarın açılıyor. Ataköy-İkitelli Metro Hattı, Ataköy - İkitelli arasındaki mesafeyi 21.5 dakikaya düşürecek.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu açılıyor!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor. Metro hattının Olimpiyat Başakşehir ve Kirazlı istasyonları açılışa hazırlanıyor.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı’nın inşaatında son durum!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı’nın, mevcut M1A Yenikapı–Atatürk Havalimanı Metrosu ile Yenibosna İstasyonu’nda entege olması için çalışmalar, 11 Eylül 2020 Cuma günü başlayacak.

İkitelli-Ataköy metro hattının tünel kazısında sona gelindi!

Beş farklı raylı sistem hattı ve Metrobüs ile entegre şekilde yapılacak Ataköy-İkitelli Metrosu’nda, tünel kazısıında sona geliniyor. Yerin altındaki kazı çalışmalarında son aşamaya gelinen 13,5 kilometre uzunluğundaki hattın iki tüneli, yarın törenle birleştirilecek.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak?

12 istasyondan oluşacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın inşaatında sona geliniyor. 2019 yılının ilk yarısının açılması planlanan proje ile saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıması hedefleniyor.

Ataköy-İkitelli Metrosu 2019'un ilk yarısında açılacak!

Ataköy-İkitelli Metrosu'nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Metro hattı 2019 yılının ilk yarısında açılacak.

İkitelli-Ataköy Metrosu Kirazlı parselasyon planı askıda!

İkitelli-Ataköy Metro Hattı için, Bağcılar Kirazlı'da acele kamulaştırma alanında kalan parsellerin parselasyon planı askıya çıkarıldı...

Ataköy İkitelli Metrosu ile Dudullu Bostancı Metrosu ihaleleri Eylül'de yapılacak!

Kadir Topbaş, “ İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakalarında iki önemli hat için ihale aşamasına geldik. Ataköy-İkitelli ve Dudullu-Bostancı metroları için Eylül ayında ihaleler yapılacak” dedi.

Ataköy Olimpiyat Metrosu ne zaman açılıyor Haberi

Ataköy Olimpiyat Metrosu ne zaman açılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın Bahariye ve Masko istasyonlarının açılacağını duyurmuştu. 

12 istasyonlu ve toplam uzunluğu 13.4 kilometre olan metro hattının Bahariye ve Masko istasyonları yarın açılıyor. 

Ekrem İmamoğlu, metro hattındaki istasyonların açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi. İmamoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"İstanbul, tarihinin en çok metro yatırımı yapılan dönemini yaşıyor.

Bu yatırımların sonuçlarını bir bir alıyoruz. Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın Bahariye ve Masko İstasyonlarını 29 Mayıs'ta açıyoruz."

Ataköy-İkitelli Metro durakları

1- Ataköy
2- Yenibosna
3- Çobançeşme
4- Kuyumcukent
5- Doğu Sanayi
6- Mimar Sinan
7- Evren Mahallesi
8- İkitelli Caddesi
9- Mehmet Akif
10- Bahariye
11- Masko
12- İkitelli Sanayi

Ataköy-İkitelli Metro Hattı ile saatte tek yönde 35 bin yolcu taşınması planlanıyor. 

Ataköy-İkitelli Metro...