02 / 05 / 2024

Ataköy Sahil konut projeleri

Ataköy Sahil konut projeleri

10 konut projesinin inşa edildiği Ataköy'de dairelerin metrekare birim fiyatı 30 bin liradan başlıyor. Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya "Doğru lokasyonda yapılan projelerin satış problemi olmuyor" dedi.

Ataköy Sahil'deki ruhsatlar iptal edildi!

Ataköy sahilde devam eden inşaatların tüm ruhsatları Bakırköy Belediyesi tarafından iptal edildi. Böylelikle Bosphorus Otel, Özyazıcı İnşaat'ın devam ettiği Yalı Ataköy Projesi ve Çelebican İnşaat'a ait Blumar Projesi durdu.

Ataköy Marinada Residence kapılarını açıyor! Ataköy'e 72 yeni konut!

Ataköy Marina içerisindeki denize sıfır konumuyla yükselen Marinada Residence, tek blokta sadece 72 daireden oluşuyor.

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Yalı Ataköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Yalı Ataköy projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Yalı Ataköy Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Yalı Ataköy Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy projesindeki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Yalı Ataköy 22 numaralı apart ünite değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Yalı Ataköy Projesi kapsamında bir adet bağımsız ünite için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut, Yalı Ataköy'den 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yalı Ataköy projesindeki 22 No'lu apart üniteyi KDV dahil 5 milyon 118 bin 768 TL'ye TOKİ'den satın aldı...

Ataköy Millet Bahçesi'nde sona yaklaşılıyor!

Konut projesine tahsis edilmesi halinde 1.5 milyar lira değeri olacak Ataköy Baruthane arazisi üzerinde hayata geçirilen Millet Bahçesi'nin 8 Kasım'da açılması planlanıyor.

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Zeytinburnu-Ataköy sahil hattındaki konut projeleri!

Zeytinburnu - Ataköy sahil hattında 60 yeni bina yükseliyor. İşte o projeler...

Ataköy Baruthane arazisindeki inşaat projesi iptal edildi!

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!

Kuzu Grup imzasını taşıyan Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. 1401 konutun ve 202 odalı 5 yıldızlı otelden meydana gelen proje 1.200 metre sahil şeridine sahip.

Ataköy Sahil konut projeleri Haberi

Ataköy Sahil konut projeleri

10 konut projesinin inşa edildiği Ataköy, gayrimenkulde ikinci baharını yaşıyor. Üst gelir grubunun büyük ilgi gösterdiği Ataköy'de dairelerin metrekare birim fiyatı 30 bin liradan başlıyor. 



Ataköy son dönemde hem sahil hattında hem de E-5 aksında yoğun bir yapılaşma ile karşı karşıya. İstanbul'un en güzel deniz manzarasına sahip bölgelerinden biri olan Ataköy'de deyim yerindeyse projeler yarışıyor. 



İstanbul Ataköy'de Artaş, Aşçıoğlu, Kuzu Grup, Nef gibi büyük ölçekli şirketler, üst gelir grubuna hitap eden rezidanslar inşa ediyor.


Yaşar Aşçıoğlu: Yeni Ataköy'e ilk yatırım yapan firmayız!



Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu " Yeni Ataköy'e ilk yatırım yapan firmayız. 2014 yılında 349 birimden oluşan konut projemizi Selenium Ataköy'ü satışa çıkardık. 2014 yılında konut fiyatları 6 bin lira seviyesindeydi bugün 12 bin liraya kadar yükseldi. Retro...