05 / 05 / 2024

ataköy vergi dairesi

ataköy vergi dairesi

İstanbul’daki 57 olan vergi dairesi sayısının yapımı süren ve yeni başlayacak projelerle 2016-2017’de 7’ye indirilmesi hedefleniyor. Vergi daireleri; Avrupa yakasında 4, Anadolu yakasında ise 3 komplekste birleştirilecek...

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Ankara'da Vergi Dairesi'nden satılık 4+1 konut! Başkentte ev sahibi olma fırsatı! 

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Beytepe Köyü'nde yer alan 4+1 konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen detaylar...

İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılacak!

Silivri'de meydana gelen depremde hasar gören İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılıp yeniden inşa edilecek...

Çekmeköy'deki vergi dairesi ihtiyacı mecliste!

İstanbul ili Çekmeköy ilçesinin vergi dairesi ihtiyacına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bursa'daki eski vergi dairesi müze oluyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen, Bursa Kent Müzesi’ne tahsis edilen eski vergi dairesi binasında devam eden çalışmaları değerlendirdi. 

Vergi dairesi çalışma saatleri 2016!

2016 yılı Mart ayı itibarıyla birtakım vergilerin beyan ve taksit dönemi başladı. Beyannameler ve ödemeler ilgili vergi dairesinde yapılıyor. Peki, vergi dairesi kaçta açılır? İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2016..

Eskişehir eski vergi dairesi binası arsası nasıl değerlendirilecek?

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, belediyenin arkasında yıkımı gerçekleştirilen eski vergi dairesi binasının arsasını istedi.

Kocaeli Vergi Dairesi taşınıyor!

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Beiediyesi'nin borçlarına mahsuben Körfez Mahallesi'ndeki 17 dönümlük araziyi aldı. 2 yıl içerisinde dairenin tüm birimleri bu alanda yapılacak komplekse taşınacak.

Kocaeli Vergi Dairesi yıkılıp meydan yapılacak!

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarına mahsuben Körfez Mahallesi’nde 17 dönümlük araziyi aldı. 2 yıl içinde projenin tamamlanması ile birlikte Vergi Dairesi yıkılacak ve o alan kent meydanı olacak

Ataköy Konakları'nda icradan 3.8 milyon TL'ye satılık daire!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy Ataköy Konakları'nda C1-B bloğunda bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairenin toplam satış bedeli 3 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Turgutlu Vergi Dairesi binası yıkılacak!

MANİSA’nın Turgutlı İlçesi’ndeki Vergi Dairesi binası yıkılacak. Yeni Vergi Dairesi binası ise Turgutlu Ağız Diş Hastanesi yanına yapılacak.

Ataköy Konakları'nda icradan 3.5 milyon TL'ye daire!

İstanbul Ataköy Konakları sitesinde bulunan 252 metrekare yüzölçümüne sahip daire Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından 27 Nisan 2015 günü 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

ataköy vergi dairesi Haberi

ataköy vergi dairesi


İstanbul’daki vergi daireleri 7 komplekste toplanacak. Son yıllarda sayısı 69’dan 57’ye indirilen vergi daireleri, yapımı süren ve yeni başlayacak projelerle birlikte Avrupa yakasında 4, Anadolu yakasında ise 3 komplekste hizmet verecek.


İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nın (İVDB) Cağaloğlu’ndan Vatan Caddesi’ndeki yeni yerine taşınmasıyla birlikte çevredeki Zeytinburnu, Davutpaşa, Beyazıt, Bakırköy, Bayrampaşa ve Hocapaşa’nın da aralarında bulunduğu 13 vergi dairesi burada hizmet vermeye başladı. 74 bin metrekare kullanım alanına sahip 9 katlı ‘akıllı’ binada birçok ilke de imza atıldı. Yaklaşık 60 milyon lira maliyetle hayata geçirilen binada, ortak vezne uygulamasıyla herhangi bir vergi dairesine bağlı bir mükellef her türlü vergi ödemesini bu noktalardan yapabiliyor. Vergi borcundan haberdar olmayanlar da bina içerisindeki kiosklardan borcunu sorgulayabiliyor. İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Dakın, Vatan Caddesi’ndeki binada...