14 / 05 / 2024

Ataköy Yapı Danışmanlık ve Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi

Ataköy Yapı Danışmanlık ve Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi

Ataköy Yapı Danışmanlık ve Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Kemal Şedele, Hüseyin Süha Gürbüz, Ahmet Ömür Yetgin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta kuruldu.

Gaia Yönetim Danışmanlık İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaia Yönetim Danışmanlık İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Mamak tarafından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ülvan tarafından kuruldu.

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Arda Özenç tarafından kuruldu.

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Ruhioğlu tarafından kuruldu.

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Kaya tarafından kuruldu.

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Ataköy Yapı Danışmanlık ve Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Haberi

Ataköy Yapı Danışmanlık ve Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi


Ataköy Yapı Danışmanlık ve Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Kemal Şedele, Hüseyin Süha Gürbüz, Ahmet Ömür Yetgin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta kuruldu. 


Ataköy Yapı Danışmanlık ve Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar..gibi gayrimenkulleri almak satmak


Ataköy Yapı Danışmanlık ve Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Cumhuriyet Mahallesi, Arabayolu Caddesi, Dönence Sokak, No:1...