08 / 07 / 2024

ataköy yeni konut projeleri

ataköy yeni konut projeleri

Arsa sahibi Peker Grup, E5’e komşu arsa için Nef ile anlaştı. Söz konusu alanda yükselecek konutlara 2 haftada 5000 ön talep geldi . ‘Nef Ataköy 22’ adı verilen projede resmi satışlar 20 Mayıs’ta başlayacak.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 14 arttı!

ABD'de yeni konut satışları Eylül ayında yüzde 14 artarak 6 ayın en yüksek rakamına ulaştı. 

TOKİ'den Arnavutköy'e 1025 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy 1. Etap ve 2. Etap projeleri kapsamında 1025 yeni konut inşa edecek.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 1,5 arttı!

ABD'de yeni konut satışları Ağustos ayında yüzde 1,5 yükselerek 4 ayın zirvesine ulaşmış oldu.

TOKİ'den Van Çatak'a 89 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Çatak'ta 89 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul Arnavutköy'e 1025 yeni konut!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy'de 1025 yeni konut inşa edecek.

ABD'de yeni konut satışları Temmuz'da yüzde 1 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Temmuz 2021'de aylık yüzde 1 arttı ve 708 bine yükseldi.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Ordu Gölköy'e 170 yeni konut!

Dar gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy'de 170 yeni konut inşa edecek.

Çin'de yeni konut fiyatları yüzde 0.23 arttı!

Çin'de yeni ev fiyatları, kıyı kentlerindeki yüksek talebin etkisi ile Nisan'da arttı. Nisan 2021'de yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,23 arttı.

ABD'de yeni konut satışları martta yüzde 20,7 arttı!

ABD'de yeni konut satışları, mart ayında yüzde 20,7 artış kaydederek, yüzde 20,7 artış göstererek 1 milyon 21 bine ulaştı. 

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.

TOKİ'den Kütahya İnköy'e 454 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya İnköy'de 454 yeni konut inşa edecek.

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşa etme kararını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 800 yeni konut inşa etme kararını kınadı.

ataköy yeni konut projeleri Haberi

ataköy yeni konut projeleri

NEF, İstanbul Ataköy’de 420 milyon liralık yatırıma sahip yeni projesi Nef Ataköy 22 için talep toplamaya başladı. 1.269 konut, 20 bin metrekare ofis, 10 bin metrekare mağaza ve 232 odalı otelden oluşacak proje için resmi satış 20 Mayıs’ta başlayacak. Ataköy’de, Airport Alışveriş Merkezi ile Kültür Üniversitesi arasında Peker Grup’a ait yaklaşık 25 bin metrekarelik bir alanda yükselecek proje, bir ofis, bir rezidans, 3 konut ve bir otel bloğu olmak üzere toplam 6 bloktan oluşuyor. Araziyle ilgili 2 ay boyunca proje geliştiren firmalar üzerinde araştırmalar yaptıklarını söyleyen Peker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, “50’nin üzerinde inşaat şirketiyle görüşmeler yaptık. Görüşmelerimizin sonucunda arazimizi proje geliştirmek üzere hasılat paylaşımı modeliyle Nef’e verdik” dedi. 


KUVEYTLİ YATIRIMCI BLOK ALDI


Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden...