07 / 05 / 2024

ataköy yeni projeler 2014

ataköy yeni projeler 2014

Ataköy - Yenibosna aksı büyük firmaların yatırımlarıyla yeni bir silüete sahip olacak. Aşçıoğlu İnşaat, Timur Gayrimenkul, MFA İnşaat, Artaş İnşat gibi firmaların yatırım yaptığı Ataköy - Yenibosna aksı 3 yıl sonunda değişecek...

Ataköy Marinada Residence kapılarını açıyor! Ataköy'e 72 yeni konut!

Ataköy Marina içerisindeki denize sıfır konumuyla yükselen Marinada Residence, tek blokta sadece 72 daireden oluşuyor.

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın ilk etabı 2021'de açılıyor!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı için başkan Ekrem İmamoğlu'dan müjde geldi. Yeni metro hattı 2021'de hizmete açılacak.

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Faiz indirimi yeni projeler için motivasyon olacak!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Faiz indirimi ile birlikte inşaat sektörü 3. ve 4. çeyrekte toparlanma sürecini hızlandıracak ve 2020’de büyümesine devam edecektir. Diğer taraftan da bu pozitif gelişme biz sektör temsilcilerine yeni projeler için motivasyon olacaktır" dedi...

Mehmet Özhaseki: Ankara'yı büyütecek yeni projeler hazırlıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

Ülkealan Yapı'dan yeni projeler için yeni konsept!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yeni projeler için yeni konsepti açıkladı. Ülkealan, yükselen yeni projeler için “aydınlık, kullanılabilir, ferah alanlar” vurgusu yaptı.

Zeytinburnu-Ataköy sahil hattındaki konut projeleri!

Zeytinburnu - Ataköy sahil hattında 60 yeni bina yükseliyor. İşte o projeler...

Türk müteahhitler Rusya'da yeni projeler almaya başladı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Okay, "Rusya'da kriz döneminde yaşadığımız iş alamama problemini aştık. Proje üstlenmemizin önünde engel kalmadı" dedi. Rusya'da toparlanmanın eskiye rağmen daha iyi olduğunu ifade eden Okay, "Türk şirketleri yeni projeler almaya başladı" dedi. 

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ataköy Port Galleria Eylül 2021'de açılacak!

Ataköy'e yeni AVM geliyor.DATİ Yatırım Holding projesi olan Port Galleria AVM 2021 yılının Eylül ayında açılacak. 

2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Sea Pearl projesi 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. Projenin 1.200 metre sahil şeridine sahip. İşte 2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi...

ataköy yeni projeler 2014 Haberi

ataköy yeni projeler 2014


Ataköy - Yenibosna aksı büyük firmaların yaptığı yatırımlarla değişiyor. Yapımı ilerleyen projelerle silueti değişecek olan Ataköy - Yenibosna aksı üzerinde yükselen projelerle Yenibosna üç yıl içinde yeni görüntüsüne kavuşacak.



Yenibosna Kavşağı'na yakın konumda, E-5 yolu üzerinde yer alan Timur Gayrimenkul'ün Nef Ataköy, Aşçıoğlu İnşaat'ın Selenium Ataköy, MFA İnşaat'ın Ataköy Towers, Artaş İnşaat'ın Yenibosna Ofis ve Otel projesi lokasyonuyla dikkat çekiyor.



Selenium Ataköy projesi


Aşçıoğlu İnşaat'un 321 konutluk Selenium Ataköy projesi 3 blok olarak tasarlandı. Metrekare birim fiyatı 5 bin 300 TL'den başlayan Selenium Ataköy projesinde daire fiyatları 598 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


130 milyon dolar yatırımla yükselen Selenium Ataköy projesinin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. Selenium Ataköy'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tiplerine yer veriliyor.



Nef Ataköy 22 projesi


20 Mayıs'ta...