02 / 05 / 2024

Atakule anket sonucu

Atakule anket sonucu

Geçmişten geleceğe tüm Ankara'lıların kalbinde yer edinmiş Atakule. bir ay süre ile yayında dünya turu hediyeli anketine başlıyor. Atakule, son bulan geri sayım ile Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı.

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Atakule GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Atakule GYO'nun 25 Mart 2021'de başlayan 2020 hesap dönemi Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin toplantı sonucu yayınlanarak, tescil edildi. 

Atakule GYO esas sözleşme tadil metnini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağan üstü genel kurul toplantı sonucu hakkında açıklama yaptı.

Atakule GYO davasında karar düzeltme sonucu bekleniyor!

Atakule GYO Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün 18 Eylül 2014 tarih ve 22975 sayılı işleminin yürütmesinin durdurulması ve iptali talebi hakkında açılan dava hakkında açıklama yaptı...

Atakule GYO 2017 olağan genel kurul toplantı sonucu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 hesap dönemi olağan genel kurul toplantı sonucunu KAP'ta yayınladı..

Atakule GYO davasında kararın düzeltme sonucu bekleniyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ortaklık aleyhine açılan davasında kararın düzeltme sonucu bekleniyor...

Türkiye'nin yatırımda riski yükseldi!

16 büyük varlık şirketi tarafından gerçekleştirilen anket sonucu, Türkiye’nin ekonomik görünümüne en düşük not verildi. Çin ve Türkiye yatırımda en az cazip ülke görüldü.

Atakule AVM Dünya Turu çekiliş sonucu!

Atakule Alış Veriş Merkezi Dünya Turu Kampanyası çekilişi sonuçlanmış ve kazanan talihlilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen asil ve 5 yedek talihlinin isimleri...

Atakule için ödüllü anket!

Geçmişten geleceğe tüm Ankara'lıların kalbinde yer edinmiş Atakule. bir ay süre ile yayında dünya turu hediyeli anketine başlıyor. Atakule, son bulan geri sayım ile Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı.

Atakule GYO Kocaeli Dilovası'ndaki projesinin değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Dilovası'nda 21 Pafta 1713 Parsel'de yer alan projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Atakule GYO Haşimişcan İşmerkezi değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Avrupa Yakası Fatih'te yer alan Haşimişcan İşmerkezi projesi değerleme raporunu yayınladı.

Atakule GYO Farabi Sokak'taki projesi değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Farabi Sokak 'ta yer alan bir projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Atakule GYO Çankaya projesi değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çankaya Arjantin Borazan Sokak'ta yer alan projesi için değerleme raporunu yayınladı.

Atakule anket sonucu Haberi

Atakule anket sonucu

Kııle Size Emanet sloganı ile yola çıkan Atakule, son bulan geri sayım ile Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı. 

Geçmişten geleceğe tüm Ankara'lıların kalbinde yer edinmiş Atakule. bir ay süre ile yayında dünya turu hediyeli anketine başlıyor. 

Ankete katılan kullanıcılar hayattaki tercihlerine göre yarışmaya katılacaklar. "www. kulesizeemanet.com" adresinden erişilecek anket sorularını cevaplayanlar, bir ayın sonunda çekilişle belirlenecek. Kazanan şanslı yanına alacağı bir kişi ile birlikte. Roma. Los Angeles. 

Honolulu.Capetovvn ve Bangkok'ta 12 gece 13 gün boyunca doyasıya eğlenme fırsatı yakalayacak. 


Ankara...