17 / 05 / 2024

atakum belediyesi adli tıp arazisine davamı açacak

atakum belediyesi adli tıp arazisine davamı açacak

Samsun Atakum Belediyesi Başkanvekili Hayri Erdönmez, ilçede Veteriner Enstitüsü arazisinin arkasında Adli Tıp Grubu Başkanlığı'na yer tahsisi yapılmasına tepki göstererek, "Bu karara hukuki itirazımızı kullanacağız." dedi...

Samsun Atakum Belediyesi'nin mülkleri icradan satılıyor!

31 Mart seçimlerinin ardından koltuğa CHP’li Cemil Deveci oturunca, eski dönemden kalan borçlar da gün yüzüne çıktı.

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Atakum Belediyesi’nden emlak vergisi borcuna e-yapılandırma hizmeti!

Atakum Belediyesi, 7256 sayılı Kanun kapsamında emlak vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için ‘e-yapılandırma’ sistemi oluşturdu.

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Atakum Belediyesi borcuna karşılık arsa verecek!

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 32 milyon 374 bin liralık borcunu ödeyebilmek için 27 arsasını satışa çıkarma kararı aldıklarını açıkladı.

Atakum Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Atakum Belediyesi'ne ait olan 6 adet arsa toplamda 11 milyon 924 bin 300 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi 19 Şubat 2019 tarihinde yapılacak.

Atakum Belediyesi'nden 11.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Atakum Belediyesi'ne ait olan 3 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 11 milyon 293 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Atakum Belediyesi'nden 13.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Atakum Belediyesi, Alanlı ve Balaç Mahallelerinde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek...

İshak Taşçı: Sosyal belediyecilikte markayız!

Atakum Belediyesi olarak, Karadeniz’in en büyük organizasyonlarına ev sahipliği yaptıklarını belirten Başkan İshak Taşçı, sosyal belediyecilikte marka olduklarını belirtti...

Samsun Yörekent Projesi'nin temeli atıldı!

Samsun Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Yörekent Projesi'nin temeli atıldı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Atakum'a 300 dönümlük yeni cazibe merkezi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, Atakum sahilinde 300 dönüm açık alan üzerinde kurulu 9 çukurlu golf sahası, uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapabilmek için 18 çukura çıkarılıyor

Eski Başkan Burma'dan Atakum imarı için Büyükşehir'e dava!

Samsun Atakum Belediyesi eski Başkanı Metin Burma, İlçe Belediyesi tarafından hazırlanıp karara bağlanan imar planı için iptal davası açtı.

Samsun Atakum'a gençlik merkezi ve sağlık kompleksi geliyor!

2017 yılına dev projelerle girmeye hazırlanan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu projelere bir yenisini daha ekleyerek, Atakum Belediyesi Gençlik Etüt Merkezi ve sağlık Kompleksi için düğmeye bastı.

atakum belediyesi adli tıp arazisine davamı açacak Haberi

atakum belediyesi adli tıp arazisine davamı açacak


Samsun Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı, AK Parti Meclis Üyesi Turan Çakır yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarak Atakum ilçesi Veteriner Enstitüsü arkasındaki alanın Adli Tıp Grup Başkanlığı'na tahsis edilmesini öngören teklif görüşüldü. Teklife CHP ve MHP meclis üyeleri ret oyu verirken, teklif 8 ret oyuna karşı, 9 oyla kabul edildi. 


Toplantı sonrası açıklamada bulunan Atakum Belediyesi Başkanvekili Hayri Erdönmez, ilçede yer alan yeşil alanların yapılaşmasına karşı olduklarını söyledi. Atakum ilçesinde yeşil alan üzerine inşa edilmesine karar verilen birçok kurum binası olduğuna işaret eden Erdönmez, "Burada bina yapmanın dışında doğacak trafik yoğunluğu başka sorunları da beraberinde getirecektir. Bu alanların bir daha geriye dönüşü yok. Adli Tıp Grup Başkanlığı binası Samsun'a lazım. Bu bina Canik'te, İlkadım'da, Tekkeköy'de olabilir. Bu kadar yeşil...