22 / 07 / 2024

atakum çarşı cadde projesi ne zaman yapılacak

atakum çarşı cadde projesi ne zaman yapılacak

Samsun'da faaliyet gösteren ve 3 bin üyesi bulunan Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç ve beraberindeki esnaf, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu...

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi!

2018 yılının sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor.

Kula'nın tarihi çarşısı eski ihtişamına kavuşuyor!

Kula’nın tarihi çarşısı, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile yapılacak sokak sağlıklaştırma çalışmasıyla restore edilecek. Cadde esnafları, tarihi dükkanlarının restorasyonunda cebinden beş kuruş masraf yapmayacak.

Başakşehir Merkez Çarşı'da cadde mağazaları 150 bin liraya!

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında yüzde 100 Emlak Konut güvecesi ile inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı’daki cadde mağaza ve dükkanları 150 bin liradan başlayan fiyatlarla 28 Ağustos’ta açık artırmaya çıkıyor.

İstanbul’da 150 bin TL’ye cadde dükkanı!

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında yüzde 100 Emlak Konut güvecesi ile inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı’daki cadde mağaza ve dükkanları 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla 28 Ağustos’ta açık artırmaya çıkıyor.

Sakarya Serdivan 54.Cadde Çarşı ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Beledian Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan 54.Cadde'nin ihalesi yapıldı.Kapalı zarf usulüyle gerçekleşen ihalede, Yu Group Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti. ile Turkmall Yatırım Ve Havacılık A.Ş. "Serdivan Proje Ortaklığı" adı altında komisyona ortak teklif sundu.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nin 1. etabı başladı!

Tokat’ta 30 milyon TL’ye mal olacak olan Meydan Çarşısı projesinin 1. etap çalışmaları başlatıldı. 3 etaptan oluşan projenin 1. etabı olarak ana cadde üzerindeki iş yerlerinin taşınacak.

Folkart Time projesinde, yüzde 50 satış başarısı yakalandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi’nde konut, ofis, cadde mağazaları ve kolej şeklinde 4 farklı fonksiyonu içeren Folkart Time projesinde, yüzde 50 satış başarısı yakalandı

Sakarya Serdivan 54. Cadde Çarşı ihalesi 14 Temmuz'da!

Serdivan Belediye Başkanlığı, 54. Cadde Çarşı'yı 111 milyon 613 bin 766 TL bedelle inşa ettirecek. Arabacıalanı Mahallesi'nde inşa edilecek çarşının ihalesi 14 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bartın Kozcağız'da ana cadde ve çevre düzenlemeleri tamamlandı!

Kozcağız Belediyesi’nin, ana cadde ve çevre düzenlemeleri projesi başarıyla sona erdi. Çalışmalarla ilgili konuşan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, “Proje kapsamında Toplam 1200 metre uzunluğunda sıcak asfalt yapıldı.

Kapalıçarşı kira bedeli en yüksek cadde!

Dünyanın en eski ve en büyük kapalı çarşısı "Kapalıçarşı", metrekare başına 3 bin 500 dolara varan kira bedeli ile İstanbul'un en pahalı noktası oldu.

Sakarya 54. Cadde Çarşı için 131.7 milyon TL'lik ihale!

Serdivan Belediye Başkanlığı tarafından Sakarya'nın Sedirvan İlçesinde bulunan 54. Cadde Çarşı'nın inşaatı yapım ve kiralama işi 131 milyon 711 bin 149,79 TL'ye 22 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

Altıncı Cadde Nişantaşı'nda açılıyor!

Elif Dürüst, kurucu ortağı olduğu 'Altıncı Cadde' adlı alışveriş sitesiyle kısa sürede büyük bir başarı yakaladı. 'Altıncı Cadde'nin ilk mağazasını Trump Alışveriş Merkezi'nde açan Dürüst dördüncü mağazasını bugün Nişantaşı'nda açacak.

atakum çarşı cadde projesi ne zaman yapılacak Haberi

atakum çarşı cadde projesi ne zaman yapılacak


Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'a çarşı caddeler kazandıracağını söyledi.


Samsun'da faaliyet gösteren ve 3 bin üyesi bulunan Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç ve beraberindeki esnaf, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.


Derneklerinin hem üye sayısı bakımından hem de türü bakımından Karadeniz'de tek olduğunu belirten Olcay İnanç, "1990'lı yılların başlarında kurulan derneğimiz üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde olarak bugünlere kadar geldi. Bizimle birlikte diğer illerde kurulan yabancılar pazarlarının hepsi kapandı. Sizin çarşı projenizi çok beğeniyoruz. Dernek olarak buna katkı vermek, bu projenin içinde yer almak isteriz" dedi.


Seçimler öncesinde Atakumlulara, çarşı caddeler oluşturulması konusunda söz verdiğini, bunu mutlaka gerçekleştireceğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İnsanlarımız bugün hala çarşıya gidiyorum diyerek Samsun'a gidiyorlar....