23 / 07 / 2024

atakum plaj sezonu

atakum plaj sezonu

Samsun'un Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, deniz mevsimi gelmeden sahili temizlemek ve kullanıcılara tertemiz bir kumsal sunmak amacıyla Atakum merkezden Taflan'a kadar olan bölümde çalışmalarını sürdürüyorlar....

Yalıkavak La Plaj kapatıldı mı?

Hadise'nin ablasının yaz sezonu başında açılışını yaptığı La Plaj önceki gün mühürlendi. Sabah erken saatlerde plaja gelen Yalıkavak Belediyesi Zabıta ekipleri mekan kapısına mühür vurarak bir günlüğüne kapattı.

Muğla Çalış Plajı turizm sezonuna hazırlanıyor!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Çalış Plajı'nda turizm sezonu öncesinde kumsaldaki kum kalitesi artırıldı. Çalış Turizm Tanıtma Derneğinin işlettiği plajda, traktöre takılan sahil temizleme makinesi ile kumsaldaki çakıl taşları ayrıştırıldı.

İztuzu Plajı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne devrediliyor!

Muğla’nın Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından Muğla Çevre eğitim vakfı İktisadi İşletmesi tarafından ihaleye çıkarılan Dalyan ağzı ile ilgili çevrecilerin eylemlerine neden olan İztuzu Plajı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne devrediliyor.

İztuzu Plajı ihalesi iptal!

İztuzu Plajı'nın kullanımıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "İztuzu ihalesini iptal edeceğim. Yeni aldığımız karar şu: İztuzu Plajı'nda hiçbir ticari faaliyet, şezlong, şemsiye olmayacak" dedi.

Icon 64 Atakum Samsun Evleri satış ofisi!

Icon 64 Atakum Samsun Evleri projesinde daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projenin 5 bin 500 metrekaresi yeşil alan için ayrıldı. Icon 64 Atakum Samsun Evleri satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Icon 64 Atakum Evleri teslim tarihi!

Icon 64 Atakum Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor. Toplam 64 adet daire bulunan projedeki daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Icon 64 Atakum Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Icon 64 Atakum Evleri fiyat listesi!

Icon İnşaat tarafından hayata geçirilen Icon 64 Atakum Evleri 280 metrekare alan 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Icon 64 Atakum Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Samsun Icon 64 Atakum Evleri' nde fiyatlar 420 bin TL' den başlıyor!

Icon İnşaat tarafından hayata geçirilen Samsun Icon 64 Atakum Evleri 7 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede toplam 64 adet daire bulunuyor. Samsun Icon 64 Atakum Evleri' nde fiyatlar 420 bin TL' den başlıyor.

İztuzu Plajı'nda temizlik yapıldı!

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki Dalyan Kanalı, İztuzu Plajı ve Sulungur Gölü'nde temizlik çalışması yapan çevreciler, 100 poşet çöp topladı.

İztuzu Plajı'nın özel bir şirkete kiralanması işlemi durduruldu!

Muğla 2. İdare Mahkemesi, DALÇEV'in Muğla Valiliği bünyesindeki MUÇEV ile protokol imzalama yetkisi bulunmadığı gerekçesi ile İztuzu Plajı'nın özel bir şirkete kiralama işleminin yürütmesini durdurdu

İztuzu Plajı'nda şezlong ve şemsiye olmayacak!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bilim adamlarının ’İztuzu Plajı’nda şezlong da olmaması gerektiğini’ söylediklerini belirterek, "Orayı öyle bir hale getireceğiz ki şezlong, mezlong, şemsiye, memsiye hiçbir şey olmayacak" dedi...

İztuzu Plajı'nın son hali!

DÜNYACA ünlü İztuzu Plajı’nın özelleştirilmek istenmesine karşı tepkiler ve davalar sürerken, belirsizlik nedeniyle buradaki tesisler her geçen gün bakımsızlıktan kullanılmaz hale geliyor.

1978 yılında Florya'da 300 bin metrekare genişlikte plaj yapılacakmış!

1978 yılında Florya'da 30 bin kişinin denize girebileceği halk plajı yapılıyormuş. Florya - Yeşilköy arasında, 300 bin metrekare araziye yapılacak plajdan halk çoz para vererek yararlanacakmış.

atakum plaj sezonu Haberi

atakum plaj sezonu


Samsun'un Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, deniz mevsimi gelmeden sahili temizlemek ve kullanıcılara tertemiz bir kumsal sunmak amacıyla Atakum merkezden Taflan'a kadar olan bölümde çalışmalarını sürdürüyorlar.


Büyükşehir Belediyesi'nden gelen ekiplerin de yardımı ile sahili olumsuzluklardan temizleyip, pırıl pırıl yapmak için, iki ekibin kum temizleme, süpürme araçlarının da katıldığı çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Sahilin, bu ay sonuna kadar temizliğinin ve bakımının bitirilip, gelen misafirlerin kullanımına sunulması planlanıyor.



Maraş...