23 / 07 / 2024

atakum sahili sezon temizliği

atakum sahili sezon temizliği

Samsun'un Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, deniz mevsimi gelmeden sahili temizlemek ve kullanıcılara tertemiz bir kumsal sunmak amacıyla Atakum merkezden Taflan'a kadar olan bölümde çalışmalarını sürdürüyorlar....

Samsun Atakum'da icradan 5.7 milyon TL'ye satılık ofis ve arsası!

Samsun 1. İcra Dairesi, Samsun Atakum'daki 5 katlı ofis binası ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 726 bin TL olarak belirlendi.

Kocaali Sahili Sosyal Tesisleri’nin ihalesi tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’de inşa edilecek olan Kocaali Sahili Sosyal Tesisleri’nin ihalesi gerçekleştirildi

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Eski Başkan Burma'dan Atakum imarı için Büyükşehir'e dava!

Samsun Atakum Belediyesi eski Başkanı Metin Burma, İlçe Belediyesi tarafından hazırlanıp karara bağlanan imar planı için iptal davası açtı.

Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor!

Edremit Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ‘Sahil Kordonu’ projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Edremit Sahili'nde yenileme çalışmaları sürüyor.

Kilyos Sahili inşaat atıklarıyla doldu!

İstanbul'un az sayıdaki sahillerinden biri olan Kilyos Sahili çöplüğe döndü. Sahile atılan inşaat atıkları büyük kirliliğe neden oldu.

Samsun Atakum'da betonlaşma tepkisi!

Atakum Muhtarlar Toplantısı, Samsun Valiliği tarafından düzenlendi. Toplantıda, ilçenin betonlaştığı ve çok katlı yapıların arttığı konuşuldu.

Samsun Atakum'daki okul inşaatından düşen işçi ağır yaralı!

Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'ndeki okul inşaatında çalışan Yücel Sona ikinci katta kalıpları sökerken düştü. Hayati tehlikesi süren Soya'nın yaşadığı bu olay için soruşturulma başlatıldı.

Gürpınar Sahili yaza hazır!

Gürpınar Sahili’nde inceleme gezisinde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte sahil şeridini baştan sona değerlendirdi ve sahilin yaza hazırlığı konusunda talimatlar verdi.

Bartın Güzelcehisar Sahili'nin imar planı onaylandı!

Bartın Güzelcehisar Sahili'nin koruma amaçlı imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylandı. Güzelcehisar Lav sütünları turizme kazandırılacak.

Samsun Atakum Osmanlı Hamamları projesi hızla yükseliyor!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Osmanlı Hamamları projesinin inşaatı hızlı bir şekilde devam ettiğini, projenin ilçe turizmine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Konyaaltı Sahili Projesi ihalesine katılım olmadı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek "Konyaaltı Sahili Projesi"nin belediye encümen salonunda yapılan ihalesine katılım olmadı.

Konyaaltı Sahili 19 Ocak'ta ikinci kez ihaleye çıkacak!

İLK ihalede talibi çıkmayan Antalya’daki dünyaca bilinen Konyaaltı Sahili ikinci kez ihaleye çıkacak. 19 Ocak Perşembe günü tekrarlanacak ihaleyi kazanan firma, sahili 29 yıllığına işletecek.

atakum sahili sezon temizliği Haberi

atakum sahili sezon temizliği


Samsun'un Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, deniz mevsimi gelmeden sahili temizlemek ve kullanıcılara tertemiz bir kumsal sunmak amacıyla Atakum merkezden Taflan'a kadar olan bölümde çalışmalarını sürdürüyorlar.


Büyükşehir Belediyesi'nden gelen ekiplerin de yardımı ile sahili olumsuzluklardan temizleyip, pırıl pırıl yapmak için, iki ekibin kum temizleme, süpürme araçlarının da katıldığı çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Sahilin, bu ay sonuna kadar temizliğinin ve bakımının bitirilip, gelen misafirlerin kullanımına sunulması planlanıyor.



Maraş...