06 / 05 / 2024

Atalab Akademi Test Analiz adres

Atalab Akademi Test Analiz adres

Atalab Akademi Test Analiz Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Işık ve Uğur Işık ortaklığıyla kuruldu.

Atalab Akademi Test Analiz Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atalab Akademi Test Analiz Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Işık ve Uğur Işık ortaklığıyla kuruldu.

Bursa'daki binaların depreme dayanıklılığı test edilmeli!

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, "Bursa'daki binaların depreme dayanıklılıkları test edilmelidir. Kentimizde riskli bina envanter çalışmalarımız hızlandırılmalıdır. " dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde test sürüşleri başladı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde, çalışmalarda sona yaklaşılıyor. Asfaltlama çalışmalarının bitmesinin ardından, test sürüşleri başladı. 29 Ekim’de açılacak olan köprünün artık ince işçilikleri yapılıyor.

Fren Test Pisti Ağustos'ta tamamlanacak!

Otomotiv Test Merkezi'nin kamulaştırma işlemleri tamamlandı, projenin ilk aşaması olan Fren Test Pisti'nin ağustosta tamamlanacağı bildirildi.

Uşak'ta Küçükbaş Damızlık Test ve Ar-Ge Ünitesi açıldı!

Uşak Eşme koyunun ve geleceğe yönelik çalışmalar çerçevesinde Kolonkaya köyünde "Küçükbaş Damızlık Test ve Ar-Ge Ünitesi" törenle açıldı.

Raylı Sistemler Test Merkezi Alpu'ya inşa edilecek!

Anadolu Üniversitesi, Yeni Alpu'nun ilk adımı olacak Raylı Sistemler Test Merkezi için tüm hazırlıklarını tamamlandı. Demirtaş, "Yeni Alpu'nun temellerini atıyoruz. 2023'te dünyanın tanıyacağı, yepyeni bir Alpu kurulmuş olacak." dedi.

Bartın İnovasyon ve Test Merkezi'nin inşaatı Mayıs'ta bitecek!

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKKA) güdümlü projeleri kapsamında inşa edilen Bartın İnovasyon ve Test Merkezi Bartın’ın sanayisine öncülük edecek. 2015 Eylül'de başlayan çalışmalar Mayıs ayında bitirilerek faaliyetlerine başlayacak.

GYODER Akademi Gayrimenkul Hukuku Semineri 21 Nisan'da!

GYODER Akademi Gayrimenkul Hukuku Eğitim Semineri 21 Nisan'da gerçekleştirilecek. GYODER Akademi gayrimenkul sektörünün profesyonellerine katkı sağlamaya yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor.

Antalya EXPO raylı sistem hattında test sürüşü yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Antalya'da EXPO raylı sistem hattında incelemede bulundu ve ilk test sürüşünü gerçekleştirdi.

Otomotiv Test Merkezi, Yenişehir'de arsa fiyatlarını artırdı!

Yenişehir'de yapılacak olan Otomotiv Test Merkezi'nin temel atma aşamasına gelmesi, ilçedeki arsa fiyatlarını 3-4 misli artırdı. Otomotiv Test Merkezi'nin faaliyete geçmesiyle fiyatların daha da artacağı ifade ediliyor.

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta!

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta gerçekleştirilecek. Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları’nın mevzuatı ve işleyişi hakkında bilgi paylaşmak için oluşturulan bu eğitim sektörün tüm taraflarına hitap etmektedir.

GYODER Akademi'nin satış ve pazarlama semineri 3 Mart'ta!

GYODER Akademi'nin durgunluk dönemlerinde satış ve pazarlama eğitim semineri 3 Mart Perşembe günü saat 09:30'da verilecek. Seminerde konut projelerinin nasıl pazarlanması gerektiği anlatılacak.

GYODER Akademi'nin satış ve pazarlama semineri 18 Şubat'ta!

GYODER Akademi'nin durgunluk dönemlerinde satış ve pazarlama eğitim semineri 18 Şubat Perşembe günü saat 09:30'da verilecek. Seminerde konut projelerinin nasıl pazarlanması gerektiği anlatılacak.

Atalab Akademi Test Analiz adres Haberi

Atalab Akademi Test Analiz adres

Atalab Akademi Test Analiz Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Işık ve Uğur Işık ortaklığıyla kuruldu.


Atalab Akademi Test Analiz Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi konusu: 

1. Numune almak, laboratuvar faaliyetleri yürütmek ve bu kapsamda çevresel ölçüm, analiz, kalibrasyon, modelleme ve raporlandırma hizmetleri vermek. Bütün diğer konularda numune alma, ölçüm, analiz, kalibrasyon, modelleme ve raporlandırma hizmetleri yapmak, laboratuvar faaliyetleri yürütmek. 2. Bilim ve teknoloji geliştirmek, yeni bilgiler ve projeler üretmek, eldeki bilgilerle yeni ürünler ve araçlar geliştirmek, teknoloji geliştirmek veya mevcut ürünlerin kalitelerinin yükseltilmesi amacı ile her türlü araştırma ve geliştirme faaliyeti yürütmek. Yukarıda sayılan işlemlerin yürürlükteki ve yürürlüğe girecek hukuka uygun olarak gerçekleştirilmesi için şirket; 3. Yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren gerçek,...