02 / 05 / 2024

Atamer

Atamer

"Ulaşımın, eğlencenin ve hayatın merkezi: Hayat Park İstanbul" konsepti ile satışları devam eden proje Küçükçekmece'de hayata geçiyor. Hayat Park İstanbul projesi ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atamer Özalp tarafından kuruldu.

Ertan Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Ece Ertan, Ayşe Ertan, Şenol Atamer Ertan ve Şenol Ertan tarafından kuruldu. 

Gültepe'nin mülkiyet sorunu çözüldü!

İZSU Gültepe'deki Çınartepe, Atamer, Anadolu, Trakya, Murat, Çamkule, Saygı, Ulubatlı, Yavuz Selim, Boğaziçi, Mersinli, Halkapınar ve Umurbey mahallerini kapsayan bölgede 12 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşeyecek.

Halkalı Hayat Park İstanbul'da yaşam başlıyor!

Halkalı'da inşaatı devam eden HayatPark İstanbul projesinde daire teslimleri başladı. Bayrak-Alkan-Atamer konsorsiyumunun ikinci projesi olan HayatPark'ta bu ay sonunda yaşam başlıyor..

Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alparslan Gök, Erkan Atamer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu.

Hayat Park iletişim bilgileri!

Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Hayat Park toplam 114 adet daireden oluşuyor. Proje 2 blok halinde Halkalı'da yükseliyor.Hayat Park iletişim bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Halkalı Hayat Park projesi!

Halkalı Hayat Park projesi Bayrak Altan ve Atamer İş Ortaklığı tarafından İstanbul Avrupa yakasında Halkalı' da hayata geçiriliyor. Projede konut fiyatları 270 bin liradan başlıyor...

Hayat Park Evleri'nde 2+1'ler 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor!

Bayrak Alkan ve Atamer İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Hayat Park Evleri' nde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 270 bin TL' den başlayarak değişiyor.

Oktay Akyüz: Bayrak Alkan ve Atamer olarak Bakırköy ve Zeytinburnu'nda yeni projelerimiz olabilir!

Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığında Halkalı'da hayata geçirilen Hayat Park Proje Sözcüsü Oktay Akyüz, Hayat Park projesi ve planladıkları diğer projeler hakkında sorularımızı yanıtladı...

Hayat Park Evleri'nde 2+1 daireler 270 bin TL'den başlıyor!

Bayrak Alkan ve Atamer İş Ortaklığı ile hayata geçirilen Hayat Park Evleri projesinde fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor. 114 adet konutun bulunduğu projede teslimlerin 2014 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Oktay Akyüz: Hayat Park Avrupa Yakası'nın değeri en çok artan bölgesinde!

Bayrak - Alkan - Atamer konsorsiyumunun Halkalı’da hayata geçirdiği HayatPark İstanbul projesi koordinatörü Oktay Akyüz, projenin Avrupa yakasının değeri en çok artan bölgesinde inşa edildiğine dikkat çekiyor.

Bayrak-Alkan-Atamer Ortaklığı Hayat Park Evleri!

Bayrak-Alkan-Atamer Ortaklığı Hayat Park Evleri Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Projede; sauna, yarı açık yüzme havuzu, sağlık ve spor merkezi, 24 saat güvenlik, kapalı otopark bulunuyor...

Hayat Park İstanbul teslimleri 2014 sonunda gerçekleştirilecek!

Bayrak -Alkan-Atamer ortaklığında satışa çıkarılan HayatPark İstanbul projesinde, 2+1 ve 3+1 toplam 114 daire bulunuyor. Basın Ekspres Yoluna yakınlığı ile yatırım değeri yüksek olan projede daire teslimleri 2014 sonu...

Atamer Haberi

Atamer



Proje Basın Ekspres Yolu'nun hemen yanında konumlandırılıyor. Hayat Park İstanbul projesi ne zaman teslim? sorusunun cevabından önce projenin detaylarından bahsedelim.



Hayat Park İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 5 dakika, 212 AVM, Mall Of İstanbul ve Arenapark gibi AVM'lere, Kanuni Sultan Süleyman ve Mehmet Akif Ersoy Eğitim Araştırma hastanelerine, liselere ilkokullara ve Sabahattin Zaim Üniversitesi yakın mesafede konumlandırılıyor. 


İstanbul Küçükçekmece'de Bayrak Alkan ile Atamer iş ortaklığı tarafından hayata geçirilen projenin ödeme seçenekleri kapsamında KDV bulunmuyor.


Hayat Park İstanbul projesinde daire tipleri:

104 metrekarelik 2 oda 1 salon açık mutfaklı daireler

123 metrekarelik 2 oda 1 salon normal daireler ve

151 metrekarelik 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Hayat Park İstanbul fiyat bilgisi:

114 dairenin bulunduğu projede daire fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin alan büyüklükleri de 104...