27 / 04 / 2024

Ataşehir 2014 projeleri

Ataşehir 2014 projeleri

Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ( AKOM ) tarafından düzenlenen “ Depreme Ne Kadar Hazırlıklıyız? ” konulu panellerden ikincisi Prof. Dr. Naci Görür’ün katılımıyla gerçekleşti.

Nimetullah Topu projelerini anlattı!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Nimetullah Topu, NTV televizyonunda canlı yayınlanan Özlem Sarıkaya’ nın sunduğu “ seçim aktüe l” programının canlı yayın konuğu oldu.

Nimetullah Topu: Ataşehir'i dünya şehri yapacağız!

Ataşehir'de toplumsal ve sosyal hayatı rahatlatmak için tasarladığı 81 projeyi açıklayan AK Parti Başkan adayı Topu, Ataşehirlinin yüzünün güleceğini belirtti. Nimetullah Topu 'Alaşehir'i ancak biz dünya şehri yaparız' dedi...

Ataşehir'i marka şehir yapacak 81 proje 2 Mart'ta açıklanıyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Nimetullah TOPU, Ataşehir’i ‘MARKA ŞEHİR’ yapacak 81 proje açıklıyor. Toplantı 2 Mart Pazar günü saat 11'de Silence İstanbul Otel'de gerçekleştirilecek.

Nimetullah Topu: Ataşehir Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgelerinden biri!

Nimetullah Topu Moral FM'de yayınlanan Sabah Gündemi programına konuk oldu. Ataşehir'i tanıyan ve hizmet etmek düşüncesi ile yola çıktığını ifade eden Başkan Adayı Topu, Ataşehirlileri Ak Parti belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz' dedi.

Ataşehir'de imar sorunu çözülecek!

30 Mart yerel seçimleri yaklaşırken İstanbul’da seçim yarışı da hızlanıyor. Gözlerin çevrildiği ilçelerden birisi ise Ataşehir. AK parti geçen dönem kıl payı kaybettiği ilçeye bu dönem ayrı bir önem veriyor.

Ataşehir'de riskli binalar yıkılıyor!

İstanbul Ataşehir Belediye ekipleri, ilçe genelinde riskli binaların yıkımı için çalışmalara başladı. Ekipler, dün sabah polisle birlikte geldiği mahallede 2014 yılından bu yana riskli, çürük raporu bulunan binalarda oturanların, evlerini boşaltmasını istedi.

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

İstek İnşaat'tan Ataşehir'e 166 konut geliyor!

İstek İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de 166 konut inşa ediyor. İki ayrı proje için inşaat çalışmalarına devam eden firma projeleri 2018 yılında teslim edecek.

Ataşehir Watergarden'ın tasarımını MDArch Mimarlık üstlendi!

Ataşehir’de salt gastronomi ve rekreasyona dayalı bir yaşam merkezi olarak Hollanda’lı T Concept firması tarafından tasarlanan Watergarden projesinin mekan organizasyonu ve iç mimari projeleri MDArch Mimarlık tarafından üstlenildi.

Ataşehir'de ofis projeleri çoğaldı!

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Ataşehir gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı.

Vakıf GYO ile Ataşehir Belediyesi davasında gelişme yok!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın taraf olduğu 2014/677 esas dosya nolu dava ile Ataşehir Belediyesi aleyhine açmış olduğu dava ile ilgili olarak şu ana kadar herhangi bir gelişme yaşanmadı.

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alican İbrahimağaoğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık 2014 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Sarkaç Sokak'ta açıldı.

Ataşehir su kesintisi 17 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir ilçesinin İçerenköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 17 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Ataşehir su kesintisi 2 Aralık 2014 saati!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir ilçesi Küçükbakkalköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 2 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Ataşehir su kesintisi 29 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir ilçesinin Aşık Veysel ve Mustafa Kemal mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 29 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Ataşehir Bulvar 216 ne zaman açılıyor?

Marka karması, farklı mekan seçenekleri ve mimarisi ile İstanbul’a merhaba diyen Ataşehir Bulvar 216, 29 Kasım 2014 Cumartesi günü hazırladığı birbirinden renkli ve neşeli etkinliklerle dolu bir program ile ilk misafirlerini ağırlayacak.

Ataşehir su kesintisi 23 Kasım 2014 süresi!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir ilçesinin Soğuksu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 23 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Ataşehir 2014 projeleri Haberi

Ataşehir 2014 projeleri

Doğal afetlere karşı hazırlık çalışmalarına ara vermeden devam eden Ataşehir Belediyesi Afet Koordiyasyon Merkezi’nin (AKOM), Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği panellerin ikincisine Dilek Sabancı Ticaret ve Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. Panel konuşmasını ise İstanbul Üniversitesi Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür gerçekleştirdi.

Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda gerçekleşen panelde afetler konusunda eğitimin önemini vurgulayan Prof. Dr. Naci Görür, “1999 depremiyle birlikte Marmara'da 220 senede oluşması gereken stres 55 saniyede yüklendi. 1999 depremiyle Marmara'nın altındaki faylar zaten tetiklendi. Denizin altı deforme olmuş durumda. Bu durumdan dolayı Marmara'da beklenen büyük depremin tekrarlama periyodunun 2016 yılında dolma ihtimali çok yüksek” dedi.

Panelde öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan Naci Görür, olası Marmara depremi için şunları söyledi: “Olası...