02 / 05 / 2024

Ataşehir Belediyesi Esatpaşa kentsel dönüşüm çalışması var mı

Ataşehir Belediyesi Esatpaşa kentsel dönüşüm çalışması var mı

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi de Fikirtepe gibi dönüşecek mi? Esatpaşa'da kentsel dönüşüm uygulanacak mı? Ataşehir Belediyesi ekipleri, Esatpaşa Mahallesi'nde dönüşümle ilgili nasıl bir çalışma başlattı? Belediye, kapıları tek tek çalıp ne anlatıyor?

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Medicana Ataşehir açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medicana Sağlık Grubu, 95 milyon dolarlık yatırım yaptığı 14. hastanesi Medicana Ataşehir'i hizmete açtı.

Ataşehir'de 10 yıldır beklenen imar planları hayal kırıklığı yarattı!

Ataşehir’in Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik imar planları, komşu mahallelerinkinden çok daha düşük çıktı. Ataşehir Belediyesi ve mahalleliler itiraza hazırlanıyor.

Ataşehir Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı!

Ataşehir Belediyesi tarafından Kayışdağı Mahallesi 80. Yıl Parkı yanında inşa edilecek Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu - Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Ataşehir’e 260 bin metrekarelik millet bahçesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Ataşehir Belediyesi'ne aday gösterildi. 34 yıl Ataşehir'de yaşamış olan Erdem, ilçeyi ayağa kaldıracak projelerini anlattı. 

Ataşehir Mimar Sinan mahallesine yeni muhtarlık binası!

Ataşehir'de yer alan Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı Ataşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Ataşehir Belediyesi Esatpaşa kentsel dönüşüm çalışması var mı Haberi

Ataşehir Belediyesi Esatpaşa kentsel dönüşüm çalışması var mı


İstanbul'un Anadolu yakasındaki markalı lüks konut projelerinin adresi Ataşehir İlçesi'nin Esatpaşa Mahallesi uzun süredir "Fikirtepe benzeri bir kentsel dönüşüm uygulanacak" dedikodusuyla çalkalanıyor...


Ataşehir Esatpaşa Mahallesi'nin Fikirtepe gibi kentsel dönüşüme uğrayacağını iddia eden 'kentsel dönüşüm girişimcileri', bu iddiayı Esatpaşa ahalisi arasında kulaktan kulağa yayılması için çaba sarfediyor. Hatta bir çok Esatpaşalı mal sahibine, "Burada kentsel dönüşüm uygulanacak, gel şimdiden anlaşalım" şeklinde arsasını satması için teklifler yapıldığı Emlakkulisi.com'a gelen bilgiler arasında...


Ataşehir Belediyesi ne diyor? 


Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa Mahallesi'nde Fikirtepe benzeri bir kentsel dönüşüm uygulaması yapılacağı dedikoduları üzerine harekete geçti. 


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin talimatıyla Esatpaşa Mahallesi'nin yolunu tutan "Başkan Ataşehir'i dinliyor" ekibi, Esatpaşa'da tüm kapıları çalıyor, mal sahipleriyle birebir konuşuyor...


Peki belediye ekipleri, Esatpaşa halkına ne diyor?..


Ataşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen ekipler, Mayıs ayından...