02 / 05 / 2024

ataşehir belediyesi kültür merkezi

ataşehir belediyesi kültür merkezi

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için 42.5 milyon TL'lik ihale!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Kemal Sunal Kültür Merkezi'ni arsa satışı karşılığı yaptırcak. Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için ihaleye çıkıldı. 

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi'ne devredildi!

Kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin kültür merkezi haline getirmeyi planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, imzalanan iş birliği protokolü ile Kapaklı Belediyesi'ne devredildi.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Yenimahalle Ata Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından her mahalleye yapılması planlanan kültür merkezlerinden birisi daha Ata Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

İzmit Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kültür merkezinin temelini attı.

Suluova Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Suluova Belediyesi, kültür merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Adapazarı Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kültür merkezi!

Adapazarı Belediyesi, kültür merkezinin toplantı salonu hariç diğer bölümlerinin bir bütün halinde işletme hakkını 10 yıllığına kiraya veriyor..

Malatya Büyükşehir'den yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni bir kültür merkezi daha inşa ediyor.

ataşehir belediyesi kültür merkezi Haberi

ataşehir belediyesi kültür merkezi

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi ile Gönüllü Hizmet Vakfı, İçerenköy'de yapımı için projelendirilen kültür merkezinin eksik kalan kaba inşaatının tamamlanması için protokol imzaladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Gönüllü Hizmet Vakfı’nı temsilen Mehmet İnal Aydınoğlu arasında imzalanan protokol kapsamında, yeni kültür merkezinin projelendirilip, eksik kalan kaba inşaatının tamamlanması sağlanacak.

Ataşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ataşehir Belediyesi’ne bedelsiz olarak teslim edilecek kültür merkezinin tamamlanması sonrasında  “Ataşehir Belediyesi Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi” adı verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ruhsata aykırılık sebep gösterilerek yapımı durdurulan Kültür Merkezi’nin yapımına imzalanan bu protokol ile hızlı bir şekilde başlanarak Ataşehirlilerin hizmetine açılacak.

Protokolü imzalamasının ardından konuşan Başkan İlgezdi, “Ataşehir’de vatandaşlarımızın kültür ve sanatla daha çok buluşması için bu merkezimizin yapımını kısa sürede tamamlayıp...