19 / 05 / 2024

Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi açılış tarihi

Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi açılış tarihi

Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi ve Cumhuriyet Panoraması'nda planlama çalışmaları devam ediyor. Henüz başlanmayan Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi ve Cumhuriyet Panoraması projesinin tamamlanma tarihi de belirlenmedi.

Ataşehir Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Ataşehir Belediyesi’nin merakla beklenen Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi hizmete girdi. Fidan Kalpler Gündüz Bakımevi’nde Ataşehirli çocuklar arkadaşlık, dostluk, barış, sevgi ve kardeşliği öğrenecek.

Ataşehir Yeni Hayat Gençlik Merkezi açılıyor!

Ataşehir Belediyesi’nin bağımlılıkla mücadele için hazırladığı Yeni Hayat Projesi kapsamında Yeni Çamlıca Mahallesi’nde Yeni Hayat Gençlik Merkezi kuruldu. Merkezden 12-26 yaş grubundaki çocuk, genç ve aileleri yararlanacak.

Doğa Koleji Ataşehir 3 Bilim Okulu ne zaman açılacak?

Doğa Koleji bilim okullarının arasına yenisini ekliyor. 2015 - 2016 eğitim öğretim döneminde açılacak olan yeni bilim okulu Ataşehir'de yer alıyor. Bilim okulunda 40 derslik bulunuyor.

Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi ve Cumhuriyet Panoraması ne durumda?

Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi ve Cumhuriyet Panoraması'nda planlama çalışmaları devam ediyor. Henüz başlanmayan Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi ve Cumhuriyet Panoraması projesinin tamamlanma tarihi de belirlenmedi.

Trendist Ataşehir ödeme planı!

Trendist Ataşehir ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede buhar odası, sauna, dinlenme alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor...

Novada Ataşehir AVM'de miniklere özel tiyatro!

Ataşehir Belediyesi işbirliği ile Novada Ataşehir AVM'de "Tiyatroya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" sloganı ile ücretsiz çocuk tiyatrosu etkinliği miniklere özel düzenleniyor. Cemal Süreyya sahnesinde her Cumartesi ve Pazar eğitici çocuk oyunları sergileniyor.

Novada Ataşehir AVM'de ücretsiz çocuk tiyatrosu etkinliği düzenleniyor!

Ataşehir Belediyesi ve Novada Ataşehir AVM işbirliğiyle “Tiyatroya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” sloganıyla Cemal Süreyya Sahnesi’ nde her Cumartesi ve Pazar ücretsiz çocuk tiyatrosu etkinliği düzenleniyor...

Novada Ataşehir AVM Oyuncak Atölyesi etkinliğine ev sahipliği yapıyor!

İstanbul Ataşehir'de bulunan Novada Ataşehir AVM çocuk katında 12-13-19-20-26-27 Nisan tarihlerinde 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek oyuncak atölyesi çalışmasında çocuklar birbirinden eğlenceli etkinliklere katılacaklar.

Novada Ataşehir AVM’de çocuklar için etkinlik düzenleniyor!

Novada Ataşehir AVM çocuk katında 5-6-12-13-19-20-26-27 Nisan tarihlerinde 14:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek oyuncak atölyesi çalışmasında çocuklar birbirinden eğlenceli etkinliklere katılacaklar...

Novada Ataşehir AVM'de Kanz mağazası açıldı!

Çocuk giyiminde 0-14 yaş dünya markaları, özel koleksiyonları ile artık İstanbul Novada Ataşehir AVM’ de birbirinden renkli bebek çocuk koleksiyonları Kanz mağazasında sizi bekliyor...

Eğlencenin Merkezi Dreampark şimdi Novada Ataşehir AVM’de!

Eğlencenin Merkezi Dreampark şimdi Novada Ataşehir AVM’ de. Novada Ataşehir AVM’de 272 metre karelik alanda Dreampark çocuk oyun alanı 21 Şubat tarihinde çocukların hizmetine açılıyor...

Novada Ataşehir AVM çocuklara benzersiz bir program hazırladı!

Novada Ataşehir AVM çocuk katında 25 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında 14:00-17:00 saatleri arasında çocukları birbirinden değişik ve eğlenceli atölye çalışmaları ve gösterileri bekliyor...

Novada Ataşehir’de perdeler çocuklar için açılıyor!

Ataşehir Belediyesi ve Novada Ataşehir AVM işbirliği ile ocak ve şubat aylarında Türkiye’ nin en ünlü çocuk tiyatroları ile çocuk oyuncak atölyelerine ev sahipliği yapacak...

Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi açılış tarihi Haberi

Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi açılış tarihi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından açıklanan projelerden Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi ve Cumhuriyet Panoraması'nda çalışmalar henüz başlamadı. 


Söz konusu Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi ve Cumhuriyet Panoraması; Küçükbakkalköy’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Katı Atık Aktarma İstasyonu’nu kaldırarak, imar planında belediye hizmet alanında kalan parsele yapılacak.


Çocuklar, Bilim Müzesi’nde “Keşif Metodu” ile bilimin temelini oluşturan prensip ve kuramları oynayarak, gözleyerek, deneyler yaparak öğrenecekler. Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi'nde interaktif öğrenme istasyonları, aktif deney laboratuvarları yer alacak.


Çocuk Bilim Müzesi ve Cumhuriyet Panoraması'nın panorama kısmında ise Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet öyküsünün 3 boyutlu hali izlenebilecek. 


3 boyutlu görsellerin kullanılacağı panorama yakın tarihimizi en doğru şekilde gelecek nesillere aktaracak. Projede, tarih derslerinin işlenmesi için tüm okulların yararlanabileceği derslikler ve eğitim amaçlı sinema salonları da yer alacak.


Ataşehir Çocuk...