06 / 07 / 2024

ataşehir Enerjide Çözüm

ataşehir Enerjide Çözüm

Ataşehir Belediyesi tarafından, “Enerjide Çözüm: Enerjinin etkin kullanımı ve % 100 Yenilenebilir Enerji” konulu konferans düzenlenecektir. Konferans 28 Kasım Perşembe günü saat 10.00’da Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşiyor...

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir'in imar sorunu çözülecek!

Sancaktepe’yi İstanbul’un cazibe merkezi yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Ataşehir’e aday gösterilen İsmail Erdem, “Yerel yönetimler bizim işimiz. Ataşehirlileri hizmetle tanıştıracağız. Referansımız Sancaktepe” şeklinde konuştu.

Ataşehir’de ranta karşı mücadele!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Anadolu Yakasının yeni merkezi olmaya aday Ataşehir’de en büyük yatırımların yine ilçenin gelişimi yönünde olacağını söyledi. İlgezdi, imar konusuyla ilgili “Ataşehir için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğim” dedi.

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Ataşehir'in mülkiyet ve imar sorunları çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile görüştüğünü belirten AK Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Erdem, mülkiyet ve imar sorunlarının çözüleceğini söyledi...

Ataşehir'deki vatandaşların tapu sorununa çözüm aranıyor!

Ataşehir'in Örnek, Esatpaşa ve Aşık Veysel mahallelerinde arsaları bulunan ve tapuları TOKİ'ye geçen 800’e yakın vatandaşın tapu sorununa çözüm arandı.

Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesi projesi iptal mi oldu?

Akiş GYO'nun 2015 yılında çalışmalarına başladığı Ataşehir Zümrüt Sitesi kentsel dönüşüm projesinde bugün ilginç bir gelişme yaşandı. Şirket KAP'ta bağımsız bölüm malikleri ile Sona Erme Protokolleri imzalayacağını duyurdu...

Ataşehir Yenisahra nazım imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresi itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi!

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi 2019 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Skymark Ataşehir projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

ataşehir Enerjide Çözüm Haberi

ataşehir Enerjide Çözüm

Ataşehir Belediyesi tarafından, “Enerjide Çözüm: Enerjinin etkin kullanımı ve % 100 Yenilenebilir Enerji” konulu konferans düzenlenecektir.

Konferansa Marmara Üniversitesi Enerji Anabilim Dalı Başkanı ve EUROSOLAR Türkiye Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliği Türkiye Bölümü Başkanı Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar konuşmacı olarak katılacak.

Enerjide çözüm konulu konferans 28 Kasım Perşembe günü saat 10.00’da Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda...