01 / 05 / 2024

Ataşehir Fenerbahçe Eğitim Kurumları nerede

Ataşehir Fenerbahçe Eğitim Kurumları nerede

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nı satışa sundu. Kurumun toplam değeri 70 milyon 78 bin 508 TL olarak belirlendi.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Arpacı ve Cihan Başar Samancı ortaklığında kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Tanınmış tarafından kuruldu.

Alize Eğitim Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alize Eğitim Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Serap Öztürk tarafından kuruldu.

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 1 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğan tarafından kuruldu.

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL’ye İmdat Tirsi tarafından kuruldu.

Ataşehir Fenerbahçe Eğitim Kurumları nerede Haberi

Ataşehir Fenerbahçe Eğitim Kurumları nerede



İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı, Ataşehir, Kayışdağı, İstanbul Caddesi'nde yer alan Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nı satışa sundu. 


Söz konusu Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nın toplam bedeli 70 milyon 78 bin 508 TL olarak belirlendi.  Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nın ihalesi kapalı teklif usulü 30 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'de yapılacak. 



İHALE İLANI : 


DEFTERDARLIK ANADOLU YAKASI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI - Evrak No: 75464


İSTANBUL DEFTERDARLIĞI ANADOLU YAKASI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN


KADIKÖY EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SATILIK GAYRİMENKUL (Bu taşınmazın satış ihalesi 30.09.2014 günü yapılacaktır.)


SIRA NO    DOSYA NO    İLÇESİ    MAHALLE/KÖY    SOKAK/ MEVKİİ    PAFTA    ADA NO    PARSEL NO    YÜZÖLÇÜM (m1)    HAZİNE HİSSESİ    CİNSİ    TAHMİNİ BEDEL (TL)    GEÇİCİ TEMİNAT (TL)    İMAR DURUMU    İHALE SAATİ


1  ...