04 / 05 / 2024

Ataşehir Kaldırım

Ataşehir Kaldırım

Ataşehir'de yol ve kaldırım yenileme çalışmaları başlatıldı, koca koca yemyeşil ağaçlar söküldü. Tabii çevre sakinleri de isyan bayrağını çekti...

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ibrahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen, Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halime Yıldırım tarafından kuruldu.

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Bedri Kurdoğlu, Ata GYO'nun genel müdürü oldu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevine Bedri Kurdoğlu atandı...

Ataşehir Kaldırım Haberi

Ataşehir Kaldırım

Habertürk gazetesinde Esra Boğazlıyan'ın yazısı şöyle;


"Ne tuhaf değil mi! Belediyeler bir yandan yeşillendirme çalışmaları başlatıyor, yol kenarlarına, refüjlere, kavşaklara çiçekler dikiyor, bu uğurda milyonlar harcıyor, diğer taraftan ise var olan yeşil alanları kendi elleriyle yok ediyor.


YAZIK OLDU AĞAÇLARA


Misal Ataşehir... Şu günlerde ilçede öyle akıl almaz bir manzara var ki şaşırmamak mümkün değil. Belediye, Fatih Mahallesi'nde yol ve çevre düzenleme çalışmaları yürütüyor. Hem yollar, hem de kaldırımlar yenileniyor. Fakat bu çalışmalar kapsamında koca koca yeşil yeşil ağaçlar sökülüyor. Yani o hep alışık olduğumuz garabet yaşanıyor, ağaçlar yine yola kurban gidiyor. Elbette bu olup bitenler de çevre sakinlerini çileden çıkarıyor. Günlerdir Acil Şikayet Hattı'na Ataşehir'den mesaj yağıyor. Vatandaş haklı olarak soruyor: "Ağaçlar neden sökülüyor, yok muydu başka bir çaresi" diye...


NEREDE BU...