21 / 05 / 2024

Ataşehir Meridian teslimleri

Ataşehir Meridian teslimleri

Varyap Meridian Ataşehir ev fiyatları 1 milyon 87 bin liradan başlıyor. Ataşehir Meridian Evleri Varyap ve Emlak Konut GYO işbirliği ile inşa edildi...

Çiğli Nilüfer Ataşehir'de yaşam başladı!

ONAG Yapı ve Hüseyin Divrik ortaklığıyla Çiğli Ataşehir’de inşa edilen Nilüfer Ataşehir projesinin inşaatı tamamlandı ve anahtar teslimleri yapıldı.

Ataşehir Finans Şehir Evleri fiyatları!

Ataşehir Finans Şehir Evleri fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede ilk etap teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir daire fiyatları!

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir daire fiyatları minimum 550 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Gayda Ataşehir nerede?

Gayda İnşaat tarafından Çiğli Ataşehir'de inşa edilen Gayda Ataşehir projesinde daireler 575 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projede daire teslimleri Temmuz 2019'da yapılacak.

Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017!

İstanbul Ataşehir'de yer alan Andromeda Gold projesi 398 konuttan meydana geliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017...

Trendist Ataşehir'de teslimler başlıyor!

İstanbul Ataşehir'de K Yapı ve Solid İnşaat imzasıyla yükselen Trendist Ataşehir projesinde bağımsız bölümlerin teslimleri başlıyor. Projede yer alan her bir bağımsız bölüm için teslim günü ve saati belirlendi.

Emlak Konut Ataşehir 1. Kısım değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir 1 Adet Bağımsız Bölüm ve İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 4.Bölge (Varyap Meridian) Değerleme raporları hakkında açıklamada bulundu.

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Aliye Belma Saraç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Alzambak Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak Varyap Meridian I Blok'ta açıldı.

Ataşehir Canan Business teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projede peşinatta yüzde 8 indirim sağlanıyor. Projede 12 aya kadar vadelendirme sağlanıyor. Peki Ataşehir Canan Business teslimleri ne zaman?

Ataşehir My Newwork teslimleri Mart 2017'de!

Ağaoğlu inşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork projesi Ataşehir'de yükseliyor. Toplam 14 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen projenin teslimlerinin 2017 Mart'ta yapılması planlanıyor.

Ataşehir Work Up 5.50 fiyat!

Ataşehir Work Up 5.50 fiyat listesi metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri bu yıl Ekim ayında yapılacak olan projede home office, iş merkezi ve ofisler yer alıyor.

Trendist Ataşehir ev fiyatı!

Trendist Ataşehir Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. İşte Trendist Ataşehir ev fiyatı...

Ataşehir Meridian teslimleri Haberi

Ataşehir Meridian teslimleri


Varyap ve Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de inşa edilen Meridian Varyap Evleri'nde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.


5 blok olarak inşa edilen Varyap Meridian Ataşehir ev fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Meridian Ataşehir Evleri'nde konutların alanları 49 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor.


Stüdyo ve 1+1 dairelerin satıldığı Meridian Ataşehir Varyap ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Ataşehir Meridian teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Meridian Ataşehir Varyap satış ofisi ile 0216 688 48 05 telefon numarasından görüşebilirsiniz.


Meridian Ataşehir Varyap adres   : Barbaros Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Ardıç Sokak, Batı Ataşehir 34746 İSTANBUL



Varyap Meridian Ataşehir ev fiyatları!


Varyap Meridian Ataşehir ev fiyatları 2+1'lerde 1 milyon 87 bin lira ile 1 milyon 538 bin lira, 

Varyap Meridian Ataşehir ev fiyatları 3+1'lerde...