29 / 04 / 2024

Ataşehir Otogarı son durum

Ataşehir Otogarı son durum

İstanbul Anadolu yakasının tarihi otogarı Harem taşınıyor. Filmlere konu olan ve 1970’ten beri İstanbul’a gelen herkesin en az bir kez yolunun düştüğü Harem Otogarı artık Ataşehir’de yeni modern yerinde hizmet verecek.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaştı. İşte MHR GYO Ataşehir projesinde son durum...

MHR GYO Ataşehir projesinde son dakika! MHR GYO Ataşehir nerede?

MHR GYO Ataşehir projesi kapsamında kat maliki ve arsa sahipleri ile sözleşme imzalamayı sürdürüyor. Peki MHR GYO Ataşehir nerede? İşte ayrıntılar... 

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Ataşehir şirketlerin yeni merkezi oluyor!

Ofis piyasasında merkezi iş alanı olan Levent'in ardından Ataşehir gözde ofis alanı olmaya başladı. Anadolu Yakası'nda daha önce iki köprüye yakınlığıyla öne çıkan Ümraniye'yi planlı yapısıyla gölgede bırakan Ataşehir'e son iki yılda 27 şirket taşındı.

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum bildirisini yayınladı. 

Ataşehir’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 100 arttı!

Ataşehir’de, konut fiyatları değerlenmeye devam ediyor. İstanbul'un yükselen ilçesinde konut fiyatları son 4 yılda yüzde 100 arttı.

Ataşehir Cep Otogarı ihalesi 23 Haziran'da!

2017 yılında tamamlanması hedeflenen Ataşehir Cep Otogarı ihalesi 23 Haziran Perşembe günü yapılacak.

Trendist Ataşehir'de teşekkür kampanyası! Son 60 daire!

Ataşehir’de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir’de son 60 daireye özel 60 aya yüzde 0,60 fırsatı sunuluyor.

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne açtığı davada son durum!

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne karşı açtığı davalardan 2015/812 E.S.ve 2015/813 E.S. nolu dosyalar için İstanbul 8. Vergi Mahkemesi, Danıştay nezdinde temyiz yolu açık olmak üzere, dava konusu ödeme emrinin iptaline karar verdi.

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi!

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi 18 Aralık 2015 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede dükkanların büyüklükleri 173 metrekareden başlıyor.

Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi için son 3 gün!

Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi için son 3 gün. Toplamda 21 adet dükkanın satışa çıkarılacağı projede fiyatlar 3 milyon 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Otogarı son durum Haberi

Ataşehir Otogarı son durum

İstanbul Anadolu yakasının tarihi otogarı Harem taşınıyor.  Filmlere konu olan ve 1970’ten beri İstanbul’a gelen herkesin en az bir kez yolunun düştüğü Harem Otogarı artık Ataşehir’de yeni modern yerinde hizmet verecek. Otogarın işletmesini ise İSPARK yapacak. 2017 yılında açılması planlanan ‘Cep Otogarı’ ile artık Anadolu yakasının şehirlerarası yolcu trafiği Ataşehir’den başlayacak. 

10 BİN OTOBÜS SEFERİ YAPILACAK

Akşam'dan Burçin Göktan'ın haberine göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak yeni tesisle günde 10 bin otobüs seferi yapılırken 250 bin yolcuya da hizmet verilmesi hedefleniyor. Yeni otogar ile yılda yaklaşık 50 milyon yolcuya hizmet verilmesi de planlanıyor. Otogarda son teknolojik sistemlere yer verilecek. Yolcuların daha rahat ve zamanında seyahat etmeleri amacıyla da teknolojik sistemlerle takip ve kontrol yapılacak.

İSTANBUL NEFES ALACAK

Harem Otogarı’nın şehir içinde kalması ve...