03 / 05 / 2024

Ataşehir Şerifali otogar

Ataşehir Şerifali otogar

İstanbul Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için başvurular başlıyor!

TOKİ Ataşehir Şerifali projesinde yer alan 25 konut kurasız olarak satışa çıkıyor, projede yer alan konutlar için başvurular 7 Ağustos'ta başlayacak.

Ataşehir Cep Otogarı ihalesi 23 Haziran'da!

2017 yılında tamamlanması hedeflenen Ataşehir Cep Otogarı ihalesi 23 Haziran Perşembe günü yapılacak.

Ataşehir Loft Up 7.60'ta dairelerin metrekaresi 6 bin lira!

Tatar Yapı’nın Ataşehir Şerifali’de hayata geçireceği Loft Up 7.60 projesinde tamamı 145, 170 ve 190 metrekare alanlara sahip 1+1 loft konutlar bulunuyor.

Ataşehir Cep Otogarı'nı İSPARK işletecek!

Yaklaşık yarım asırdır İstanbul’a hizmet veren Harem Otogarı Ataşehir'e taşınıyor. 2017 yılında tamamlanması ve 10 bin otobüs seferi yapılması hedeflenen Cep Otogarı'nı İSPARK işletecek.

Ataşehir Cep Otogarı 2017'de açılacak!

İstanbul Anadolu yakasının tarihi otogarı Harem taşınıyor. Filmlere konu olan ve 1970’ten beri İstanbul’a gelen herkesin en az bir kez yolunun düştüğü Harem Otogarı artık Ataşehir’de yeni modern yerinde hizmet verecek.

Harem Otogarı Ataşehir'e taşınıyor!

1970’te faaliyete geçen Harem Otogarı Ataşehir’e taşınıyor. 2017 yılında tamamlanması beklenen yeni otogarı İSPARK işletecek. İşte daha önce hiçbir yerde çıkmamış o görüntüsü...

Ataşehir'e yeni üniversite geliyor!

Kadıköy Hayvan Barınağı'nın ve yanındaki arazisinin cep otogarı olacağı konuşulmuştu. Ataşehir Cep Otogarı projesi şimdilik askıya alındı, cep otogarının kurulacağı araziye ise yeni bir vakıf üniversitesi inşa ediliyor...

Ataşehir Şerifali otogar Haberi

Ataşehir Şerifali otogar


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 02 Haziran 2017 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 27 Temmuz 2017 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı 25 Ağustos 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...