29 / 04 / 2024

ataşehir trionun arkasındaki otopark ne olacak

ataşehir trionun arkasındaki otopark ne olacak

Ataşehir Trio konutlarının arkasında bulunan ve otopark olarak kullanılan alan, geçici olarak İspark otoparkı yapmak isteyen Büyükşehir Belediyesi ve yeşil alan yapmak isteyen Ataşehir Belediyesi’ni karşı karşıya getirdi...

Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 blokun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 bağımsız bölümün değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 bağımsız bölümün değeri...

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Ataşehir'de 36 hak sahibi Atapark Konutları’nda yeni evlerine kavuştu!

Ataşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği çekilişle 36 gecekondu sahibini Atapark Konutları’ndaki yeni evlerine kavuşturdu...

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi hakkındaki detaylar henüz netleşmedi. İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede  satışlar henüz başlamadı.

Sinpaş Time Ataşehir konut fiyatları! 

Özgün mimari tasarımı, konumu,  benzersiz sosyal donatıları, ticari üniteleri günümüz şehir hayatındaki tüm beklentileri karşılayacak olan Sinpaş Time Ataşehir projesi 34 bin 517 metrekare arsa alanına sahip..

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı inşaatında son durum!

13 kilometre uzunluğundaki Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'ndaki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Hat 2 milyar 376 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Ataşehir Kızılay Hizmet Binası'nın imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Atatürk Mahallesi, 2443 ada, 1 parsel ve 2444 ada, 1 parsel arasındaki tescil dışı alana ilişkin Kızılay Hizmet Binası amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi'ne müftülük alanı yapılmayacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri Sunay Akın’ı arayarak Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Oyun Müzesi’nin müftülük alanı yapılmasından haberleri olmadığını belirtti.

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı müftülüğe mi tahsis edildi?

Küratörlüğünü Sunay Akın’ın yaptığı Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı sessiz sedasız ilçe müftülük alanı ilan edildi. Müzeye boşaltılması için verilen süre geçen günlerde doldu.

Ataşehir Belediyesi'nden Temel Afet Bilinci eğitimi!

Ataşehir AKOM ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

Nestiva Ataşehir: Aktifhan'ın Esatpaşa'daki projesi başlıyor!

Önümüzdeki Salı günü, Ataşehir İmar İskan Bloklarındaki ilk yıkım başlayacak. Aktifhan İnşaat, Nestiva Ataşehir Projesi ile bölgenin çehresini değiştirecek bir projeye başlıyor.

ataşehir trionun arkasındaki otopark ne olacak Haberi

ataşehir trionun arkasındaki otopark ne olacak


ATAŞEHİR Trio konutlarının arkasında bulunan ve otopark olarak kullanılan alan, geçici olarak İspark otoparkı yapmak isteyen Büyükşehir Belediyesi ve yeşil alan yapmak isteyen Ataşehir Belediyesi’ni karşı karşıya getirdi. Büyükşehir Belediyesi daha önce Kuşdili AVM projesi için Kadıköy Belediyesi ile karşı karşıya gelmişti. Daha sonra İBB Meclisi'nden Kuşdili Çayırı'na AVM yapılmaması kararı çıkmıştı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Trio Konutları’nın arkasında bulunan ve Ataşehir Belediyesi’ne terki yapılan alan için belediyeye yazı yazarak, geçici olarak İspark otopark uygulaması yapmak istediklerini belirtti. Ataşehir Belediyesi yetkilileri ise, belirtilen alanın, 2014 imar planlarında yeşil alan olarak planlandığını ve çocuk parkı ile insanların oturabilecekleri yeşil alan yapacaklarını belirtti.


Dün sabah saatlerinde otopark olarak kullanılan alana gelen Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, otoparkı boşaltmak istedi. Ataşehir Belediyesi zabıta ekipleri ise otoparkın...