21 / 05 / 2024

ataşehir ve kağıthane ofis projeleri

ataşehir ve kağıthane ofis projeleri

Ticaretin merkezi İstanbul ofis yatırımlarının da merkezi oldu. Zincirlikuyu, Levent ve Maslak hattının yanı sıra, Kağıthane ve Ataşehir bölgeleri de birbiri ardına yükselen ofis plazalarına ev sahipliği yapmaya başladı.

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

İBB, Kağıthane ve Pendik'te arsa satıyor! Megakentte konut imarlı arsa almak isteyenlere müjde! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ve Pendik ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kağıthane ve Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

İBB, Kartal ve Kağıthane'de arsa satıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Kartal ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte İstanbul'da satışa sunulan o arsaların fiyatları...

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi Sarıyer ve Kağıthane!

İstanbul'un değerli bölgelerinden Sarıyer ve Kağıthane özellikle yabancıların ilgi odağı haline geldi. Durum böyle olunca burada bulunan konut fiyatlarında artış yaşandı.

Zeytinburnu ve Kağıthane'de dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu'nda "Telsiz'de ve Merkezefendi'de toplam 1204 konut ve 219 iş yerini yapıp en kısa zamanda teslim edeceğiz" dedi ve Kağıthane'deki dönüşüm projesinde ise 688 konut ve 57 iş yeri yapılacağını belirtti...

Zeytinburnu ve Kağıthane dönüşüm projelerinin temeli atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Bugün Zeytinburnu ve Kağıthane'de deprem dönüşümüyle alakalı projelerimizin temel atma törenlerini yapacağız" dedi.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Binali Yıldırım: Ataşehir'in de AKM'si olacak!

Seçim çalışmalarına Ataşehir ve Kadıköy'de devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ataşehir'e bir kültür merkezi yapacaklarını söyledi.

İBB'den Kağıthane'de 5.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'deki 4 arsasını ihale ile satıyor. Arsaların ihalesi 4 Temmuz'da saat 13:00'te yapılacak..

Kağıthane Talatpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kağıthane İlçesi, Talatpaşa Mahallesi'ndeli bir kısım tescilli alan için imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

ataşehir ve kağıthane ofis projeleri Haberi

ataşehir ve kağıthane ofis projeleri

İstanbul'da birbiri ardına ofis projeleri yükseliyor. Şirketler, A sınıfı projeleri tercih ederken, Kağıthane ve Ataşehir bölgeleri uygun metrekare fiyatları ile öne çıkıyor Ticaretin merkezi İstanbul ofis yatırımlarının da merkezi oldu. Zincirlikuyu, Levent ve Maslak hattının yanı sıra, Kağıthane ve Atasehirbölgeleri de birbiri ardına yükselen ofis plazalarına ev sahipliği yapmaya başladı. 


Gayrimenkul ve kurumsal tesis yönetimi sektörlerinde hizmet veren JLL Türkiye, ofis tercihlerinde yeni trendleri analiz etti. JLL Türkiye, geniş kat planları olan ve bin 300-2 bin 500 metrekarelik açık açık ofis sistemine uygun A sınıfı ofislere olan arzın giderek arttığım kaydetti. 


METREKARESİ 20-30 DOLAR 


Analizde, İstanbul'un gözde ofis bölgeleri Zincirlikuyu, Levent ve Maslak arasında yer alan ofislere olan ilginin, nitelikli arz yetersizliği ve mevcut arzdaki yüksek kira bedelleri nedeniyle Kağıthane, Ümraniye, Ataşehir,...