04 / 05 / 2024

ataşehir yangın nedeni

ataşehir yangın nedeni

İZODER, bugün Ataşehir’de meydana gelen yangın ile ilgili açıklamada bulundu. İZODER Başkanı Levent Pelesen, yangına yanlış dış cephe kaplamalarının yol açtığını söyledi.

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Ataşehir Sinpaş Time iletişim bilgileri!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında konumlandırılan Sinpaş Time Ataşehir projesinde ön satışlar başladı..

Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Aydın Demirkran ve Musa Doğuş Demirkran ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Modda Senkron Ataşehir Evleri nerede?

Toplam 168 adet daire ve mağazalardan meydana gelen Modda Senkron Ataşehir projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Modda Senkron Ataşehir Evleri nerede?

Maksem Grup A+ Live Ataşehir’in lansmanı 7 Nisan'da!

Bulvar İstanbul projesinde sona gelen Maksem Grup, yeni ofis projesi A+ Live Ataşehir’i lanse ediyor. A+ Live Ataşehir basın lansmanı 7 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek.

Nestiva Ataşehir: Aktifhan'ın Esatpaşa'daki projesi başlıyor!

Önümüzdeki Salı günü, Ataşehir İmar İskan Bloklarındaki ilk yıkım başlayacak. Aktifhan İnşaat, Nestiva Ataşehir Projesi ile bölgenin çehresini değiştirecek bir projeye başlıyor.

Ataşehir Watergarden'ın tasarımını MDArch Mimarlık üstlendi!

Ataşehir’de salt gastronomi ve rekreasyona dayalı bir yaşam merkezi olarak Hollanda’lı T Concept firması tarafından tasarlanan Watergarden projesinin mekan organizasyonu ve iç mimari projeleri MDArch Mimarlık tarafından üstlenildi.

Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Ataşehir AVM bayramda kaça kadar açık? Novada Ataşehir bayramda kaçta açılacak?

Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Brandium Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Brandium Ataşehir bayramda kaça kadar açık? Brandium Ataşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

ataşehir yangın nedeni Haberi

ataşehir yangın nedeni

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), rezidans, hastane, konutlarda yaşanan ve son olarak Ataşehir’de çıkan yangının ardından açıklamada bulundu. 

Yangına yanlış dış cephe kaplamalarının yol açtığını söyleyen İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, “Son zamanlarda ticari yapılar başta olmak üzere tercih edilen en yaygın uygulamalardan biri de giydirme cephe uygulamalarıdır. Bu detaylarda genellikle binaya estetik görüntü veren dış cephe kaplamaları, dış duvar ile arasında havalandırma boşluğu kalacak şekilde cepheye asılıyor. Yangın güvenliği açısından bakacak olursak, bu havalandırma boşluğunun, yangınlarda baca etkisi yaparak alevlerin cephede hızlıca yayılmasına sebebiyet verebildiği biliniyor. Dolayısıyla bu detaylarda yanıcı ürünlerin kullanılmaması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bazı yangınların kamuoyunun gündeminde olduğunu açıklayan Pelesen, ''Cephelerde çok hızlı yayıldığı ifade edilen tüm yangınları incelediğimizde bu binalarda bu baca etkisine...