08 / 05 / 2024

ataşehirde 81 proje

ataşehirde 81 proje

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, kültür sanat merkezlerinden ulaşıma, sağlık hizmetlerinden imar planlarına kadar Ataaşehir için tasarladığı 81 projeyi anlattı, "Ataşehir'i dünya ölçeğinde bir kent yapacağız" dedi...

MHR GYO'dan Ataşehir'e yeni proje!

MHR GYO, İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesine imza atacak. Projenin geliştirilmesine ve sözleşme yapılmasına karar verildi. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Depremden sonra ÇED zorunluluğu kaldırıldı: O ilde 22 proje için 'ÇED gerekli değildir' kararı çıktı! 

Hatay Valiliği’nin 6 Şubat depremlerinden sonra verdiği kararla ilde ÇED süreçlerinin zorunluluğu uygulaması kaldırıldı. Kararın ardından şehirde 22 proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi. İşte ayrıntılar...

Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımında son dakika! Tam 81 şehirde flaş alım yapacak!

Ticaret Bakanlığı'nın 1.500 memur alımı ile ilgili son dakika detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımında son durum ne? İşte 81 şehirde yapılacak olan flaş alımlar ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

TOKİ'den ucuz konut bekleyenlere son dakika müjdesi! 81 ildeki dar gelirliler dikkat! Hemen il il proje listesine bakın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 81 şehirde inşa edeceği projeler için geri sayım başladı. Söz konusu projeler için yüzde 10 peşinat ve 180-240 ay vade imkanı sağlanacak.

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

81 milyon metrekare millet bahçesi hedefiyle yola çıktık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 81 şehirde 81 milyon metrekare millet bahçesi hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

TOKİ'den 81 ile 154 millet bahçesi geliyor!

TOKİ tarafından 81 şehirde 154 millet bahçesi yapılacak. Bugüne kadar 11 millet bahçesinin yapımı tamamlandı, 19'unun inşası sürüyor, 21'i ihale, 103'ü de proje aşamasında...

Ucuz ev için 81 ilde 238 proje!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği 'Her yıl 100 bin yeni sosyal konut' hamlesi, kirada yaşayanların yüzünü güldürdü. 2020’de yapılacak 100 bin konut için 81 ilde 238 proje için düğmeye basıldı.

TOKİ dar gelirli başvuru şartları neler?

81 proje için başvuruları alan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, en ucuzu 83 bin TL 'den vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ dar gelirli başvuru şartları neler?

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Hager I Berker’den Anadolu'ya ‘akıllı bina’ atağı!

Anadolu şehirlerinde nitelikli projelere olan ilgi artıyor. markalı konut üreticileri ciddi yatırımlar peşinde bir çok şehirde yeni proje başlattı. Hager I Berker de Anadolu’da birçok projenin çözüm ortağı olmaya başladı.

ataşehirde 81 proje Haberi

ataşehirde 81 proje



Ataşehir'de toplumsal ve sosyal hayatı rahatlatmak için tasarladığı 81 projeyi açıklayan AK Parti Başkan adayı Topu, Ataşehirlinin yüzünün güleceğini belirtti.


AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, kültür sanat merkezlerinden ulaşıma, sağlık hizmetlerinden imar planlarına kadar Ataaşehir için tasarladığı 81 projeyi anlattı, "Ataşehir'i dünya ölçeğinde bir kent yapacağız" dedi. Silence Otel'de düzenlenen toplantıyla katılan yüzlerce partili Başkan adayı Topu'ya yoğun ilgi gösterdi. AK Parti belediyeciliğiyle Ataşehir'in çehresini değiştireceklerini söyleyen Topu, mevcut belediye yönetimini şöyle eleştirdi: "5 yılda Ataşehir'de kaç kalıcı eser bıraktınız. 5 yıldır bir tane dikili ağacı olmayan bir Ataşehir var.İstanbul'un en zengin ilçelerinden bir tanesiyiz ama geleceğe bırakacağımız bir kalıcı eser kalmamıştır. Bunun hesabını 30 Mart'ta soracağız. Önümüzdeki dönem Ataşehir'de yeşil dönem olacak." 


ÇEKİM MERKEZİ OLACAK 


Ataşehir'in bir ilçe...