30 / 04 / 2024

ataşehirde gayrimenkul fiyatları

ataşehirde gayrimenkul fiyatları

İstanbul Finans Merkezi projesinde çalışmalar sürerken, emlakjet.com ’ un verileri sadece Ataşehir’ de değil, çevresindeki bölgelerde de gayrimenkul fiyatlarında önemli artışlar olduğunu ortaya koydu...

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

2024'ün ilk gününde altın ne kadar oldu? İşte son dakika gram, çeyrek, ata altın fiyatları 1 Ocak 2024!

2023 yılını rekorla kapatan altın fiyatları 2024 yılına düşüşle girdi.  İşte son dakika gram, çeyrek, ata altın fiyatları 1 Ocak 2024...

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kaymak, Tolga Merpez ve Zarif Özdoğan ortaklığında kuruldu.

18 ildeki konut fiyatları 3'e katlandı! En çok artış gösteren iller hangileri?

Türkiye’de son bir senede gayrimenkul fiyatları hızla arttı. 2021 – 2022 döneminde fiyatlardaki ortalama artış şehirlere göre yüzde 113 ile 290 arasında değişti. Bu hızlı artışta öne çıkan 18 şehirde fiyatların 3’e katlanması  dikkatleri çekti. 

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

ataşehirde gayrimenkul fiyatları Haberi

ataşehirde gayrimenkul fiyatları

İstanbul Finans Merkezi projesinde çalışmalar sürerken, emlakjet.com’un verileri sadece Ataşehir’de değil, çevresindeki bölgelerde de gayrimenkul fiyatlarında önemli artışlar olduğunu ortaya koydu. emlakjet.com Genel Müdürü Okan Arı’nın verdiği bilgilere göre, son 5 yıl içinde Batı Ataşehir’de yüzde 45’e varan oranlarda artan gayrimenkul fiyatları, Çekmeköy ve Pendik’te yüzde 50’ye, Şerifali’de ise yüzde 70’e varan oranlarda artış kaydetti. Arı, projenin 2017 yılında tamamlanması ile birlikte Batı Ataşehir Barbaros’ta 1+1 daire fiyatlarının 700 bin TL’ye kadar çıkacağını söyledi.    




Ataşehir’de inşa edilen ve 2017 yılında tamamlanması beklenen İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesinde çalışmalar sürerken, emlakjet.com’un verileri Ataşehir ve civarındaki bölgelerdeki gayrimenkul fiyatlarında önemli artışlar olduğunu ortaya koydu. Verilere göre, projenin Ataşehir'de inşa edilmesi kararının alındığı 2009 yılından bu yana, Batı Ataşehir ve Ümraniye...