19 / 05 / 2024

Ataşehirde Türkiye Seramik Federasyonu hizmet binası açıldı

Ataşehirde Türkiye Seramik Federasyonu hizmet binası açıldı

Türkiye Seramik Federasyonu’nun Ataşehir’de yer alan yeni hizmet binası, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından açıldı...

İŞKUR, Türkiye genelinde iş arayanları bilgilendirmek için stantlar kuracak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), iş gücü piyasasının ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve hizmetlerin özellikle gençler özelinde bilinirliğini daha çok artırmak için 81 şehirde olmak üzere genelinde açacağı stantlar ile istihdamın artırılmasına destek olacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Türkiye'nin 19 yıllık bilançosu ağır! Tam 2 milyondan fazla esnaf...

Zelzele felaketinin etkilediği 11 şehirde, 126 bin ticarethane ağır hasar gördü. En çok zarar gören ise 48 bin 881 işletmeyle Hatay başı çekiyor. Fakat ekonomik hasarın tek sebebinin depremler olmadığı tespit edildi. Türkiye'de son 19 senede borçlarını veremediği için 2 milyon 260 bin esnaf iflas et

Dünya Bankası o miktarı açıkladı! İşte Türkiye’deki yapıların güvenli hale gelmesi için gerekli para!

Deprem felaketinden sonra Türkiye’de yapıların durumu bir numaralı gündem maddesi oldu. Başta İstanbul olmak üzere birçok şehirde yüzbinlerce binanın depreme dayanıklı hale getirilmesi gerçeği yeniden su yüzüne çıktı. Peki ülke genelinde binaları güvenli hale getirmek için toplam ne kadar para gerek

Yemeksepeti, Türkiye’nin “çorba haritası”nı çıkardı! En sevilen çorba hangisi oldu? Çok şaşıracaksınız!

Türkiye’nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, Türkiye’nin en çok sevilen ve sipariş verilen çorbalarını açıkladı. En çok hangi çorba seviliyor? Hangi şehirde hangi çorba daha çok sipariş ediliyor? İşte o ilginç detaylar…

Türkiye’den tarihi inovasyon atağı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden (TİM) yaptığı açıklamada, 2022 Küresel İnovasyon Endeksi bugün açıklandı. Türkiye’de bu endekste de yer aldı.

Türkiye'de ilk! O şehirde toplu ulaşım ücretsiz

Samsun'da toplu ulaşımda bir ilk yaşandı. Samsun Belediyesi, Türkiye'de ilk kere elektrikli otobüsleri devreye soktu. Araçlar TEKNOFEST'e yolcuları ücretsiz götürdü.

Türkiye'de bu da oldu! Suriyeliler Türklere BİM'den hediye kartı dağıttı

Suriye'de 2011 yılında başlayan iç savaştan Türkiye'nin Hatay iline kaçan göçmenler bir ilke imza atarak şehirde BİM'in hediye kartını dağıttı. 800 lira değerindeki hediye kartını dağıtan Suriyeli göçmenlerin derneğinin söz konusu parayı nasıl temin ettiği açıklanmadı

Ayçiçek yağı fiyatlarında sular durulmayınca Türkiye atağa geçti! Rusya'dan ayçiçek yağı gelecek! İşte fiyat listesi...

Türkiye'de ayçiçek yağı fiyatları haftalardır gündemden düşmedi. Fiyatlardaki artış vatandaşın endişelenmesine sebep olurken yetkililer harekete geçti. Rusya'dan yeni ayçiçek yağ ithal edilecek. Peki bu durum yağ fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte güncel ayçiçek yağ fiyatları!

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

Çinlilerden Türkiye'de gayrimenkul atağı!

Geçtiğimiz bir senede gayrimenkulde alım satımlarıyla ön plana çıkan Çin, Türkiye’de gayrimenkul sektörüne konut geliştirici şeklinde adım atmayı planlıyor. 

İnşaat seramikleri, Türkiye İhracat Katkı Endeksi'nde zirvede!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) desteği ile ekonomistler tarafından hazırlanan Türkiye İhracat Katkı Endeksi'nin 2020 son çeyrek verilerine göre, inşaat seramikleri, 2020 yılını zirvede tamamladı.

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Türkiye Saraybosna'daki projelere katkı sağlayacak!

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Haldun Koç, Banja Luka kentinde Türk başkonsolosluk açarak, şehirde hayata geçirilen yeni projelere katkı sağlanacağını söyledi.

Ataşehirde Türkiye Seramik Federasyonu hizmet binası açıldı Haberi

Ataşehirde Türkiye Seramik Federasyonu hizmet binası açıldı

Ataşehir Atatürk Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan binanın açılış törenine Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin yanı sıra Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan ve İlhami Yılmaz ile Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.


Açılış sonrası 44 seramik sanatçısının eserlerinin yer aldığı “Zamanın İzinde: Çağdaş Seramik Sergisi”...