08 / 05 / 2024

Türkiye'de bu da oldu! Suriyeliler Türklere BİM'den hediye kartı dağıttı

Türkiye'de bu da oldu! Suriyeliler Türklere BİM'den hediye kartı dağıttı

Suriye'de 2011 yılında başlayan iç savaştan Türkiye'nin Hatay iline kaçan göçmenler bir ilke imza atarak şehirde BİM'in hediye kartını dağıttı. 800 lira değerindeki hediye kartını dağıtan Suriyeli göçmenlerin derneğinin söz konusu parayı nasıl temin ettiği açıklanmadı



Hatay Reyhanlı'da Suriyeli göçmenlerin kurduğu bir dernek Türklere 800 liralık BİM mağazalarının hediye kartını dağıttı. Söz konusu derneğin yardım için gereken paranın nereden finanse edildiği ise açıklanmadı. 

Reyhanlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın belirttiği adreslerdeki yardıma ihtiyacı Türklere yardımda bulunan Suriyeli derneğin kaç kişiye 800 liralık hediye kartı dağıttığı ise bilinmiyor.

Yardımlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın araçlarıyla dağıtıldı.

Türkiye de bu da oldu! Suriyeliler Türklere BİM den hediye kartı dağıttı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön